X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
Odpowiedz

Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych

Oceń ten wątek:
  • Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny, udanego dnia :)

Z. lubi tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam Lena wczoraj, no nie jest za wesoło, ale mojemu się udało poprawić wyniki suplementami i delikatną zmianą nawyków żywieniowych i nie tylko. Tak, że trzymam kciuki żeby też wam się udało.

Wczoraj miałam urlop i byłam na basenie z chrześnicą, tak to można lubić upały. Dziś w biurze mam 28 stopni i już mnie głowa boli, a jeszcze dwie godziny pracy nie minęły :( Tak, że słoneczko jest ok, byle na zewnątrz..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Melula Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak będzie drętwe towarzystwo to i moje umiejętności taneczne i animatorskie nie pomogą. Jestem dobrej myśli. W końcu to nie moje wesele, zawsze mogę wyjść wcześniej...

dqprio4pygfv875f.png zrz6anlieenmishw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry dziewczynki :)
    Wieki mnie tu nie było :P
    Pewnie już o mnie zapomniałyście :P :P Taki żarcik :)
    U nas też gorący dzień chociaż mogłoby troszkę popadać bo nie ma czym oddychać..
    Udanego dnia wszystkim :)

olka30, Natka098, Anaaa:), Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie się na szczęście ochłodziło troszkę, ale duchota straszna :(

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj tak nie ma czym oddychać..

• sara_nar Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Czytam was na bieżąco czasem dam lajka ale nie mam weny do udzielenia się. Zapisalam się właśnie do ginekologa kobiety na fundusz bo od poprzedniego nie dostałam skierowania na badania z racji tego, że na początku ciąży byłam prywatnie. I mam pytanie... bo będąc na wizycie też na fundusz gin. uzupełniał cos w komputerze i zastanawiam się czy tylko do wgladu wlasnego czy jest już coś takiego że do historii pacjenta mają wglad inni lekarze?

Z. lubi tę wiadomość

relgh371g4so40bs.png
    klz9krhmiwshxnlc.png
  • Z. Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sara_nar wrote:
    Hej dziewczyny. Czytam was na bieżąco czasem dam lajka ale nie mam weny do udzielenia się. Zapisalam się właśnie do ginekologa kobiety na fundusz bo od poprzedniego nie dostałam skierowania na badania z racji tego, że na początku ciąży byłam prywatnie. I mam pytanie... bo będąc na wizycie też na fundusz gin. uzupełniał cos w komputerze i zastanawiam się czy tylko do wgladu wlasnego czy jest już coś takiego że do historii pacjenta mają wglad inni lekarze?

Polecam zadzwonić do Rzecznika Praw Pacjenta, udzielą Ci tam wszystkich odpowiedzi. Infolinia jest bezpłatna.
    A i na stronie dużo wyczytasz o prawach pacjenta ;)
    Na pewno masz prawo do wglądu do swojej historii leczenia, i na pewno masz prawo poprosić o jej wydanie. Tak mi się wydaje.

Pozdrawiam! ;)

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powiem Ci na 100% ale jeśli ma wgląd do tego ktoś inny to tylko lekarz z tej samej przyej chodni, na pewno nie z innej, choc i tak nie jestem do końca przekona czy w tej samej przychodni "podgladaja" wyniki. CHoć na chlopski rozum jak sie jest zapisanym do jednego lekarza a np go nie ma i przejmuje pacjentów inny to karte pacjenta ma tą sama...hmmm....poszperaj w necie albo dzwoń :D

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to cześc Wszystkim Ciotkom :)
    Podczytuje WAs ale ostatnio nawet nie mam siły pisać bo sie fatalnie czuje :(

Natka098 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)

matko mój stres osiąga dziś swoje maksimum za 1,5h dzwonie dowiedzieć się o termin hsg o.O
    niby sobie przetłumaczyłam,że jeśli w tym cyklu nie wyjdzie to lepiej teraz zrobić to badanie ale mimo wszystko nie potrzebnie poczytałam w necie o tym :/
    eh czytałam,że badanie trwa ok 10 min to może tyle przeżyje i mam nadzieje,że te jajowody są drożne....

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki zeby wszysko bylo oki :*

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki,żeby nie trzeba było robić badania :D gin mówił,że dużo dziewczyn ze strachu przed badaniem zaszło w ciąże :D

Natka098, Anaaa:), Macierzanka:), Z., Bursztynka lubią tę wiadomość

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdas to bój się to może podziała. Dziś mi się śniło że miałam taki zabieg, ale w śnie mnie nie bolało, lekki ból i tylko chwilkę :D

Cześć dziewczynki :*

• Misty87 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Magdas bedzie dobrze :* glowa do gory!
    Wszystko dla kropeczki!

Dzieki dziewczyny za mile slowa :) z jednej strony fajnie byc rozpieszczana,ale z drugiej czlowiek czuje sie jak ulomny...
    Niebawem pojawi sie w domku malusi Adrianek! Bratowej na ktg wyszly skurcze przepowiadajace co 10min! <3
    Ale to moze i tydz potrwac :)

U nas duszno ale chmury juz na niebie...
    Ps. Pada!

Smazcie sie poki mozecie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2014, 10:38

olka30, Anaaa:), martusia1986, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Magdas to bój się to może podziała. Dziś mi się śniło że miałam taki zabieg, ale w śnie mnie nie bolało, lekki ból i tylko chwilkę :D

Cześć dziewczynki :*
    hehe serio się boję :D a ja jakoś strachliwa nie jestem więc nie wiem czemu mam taki stres może podświadomie się boję,że coś tam nie tak. ale to badanie tak poważnie brzmi ;)

• Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty87 wrote:
    Hej!

Magdas bedzie dobrze :* glowa do gory!
    Wszystko dla kropeczki!

Dzieki dziewczyny za mile slowa :) z jednej strony fajnie byc rozpieszczana,ale z drugiej czlowiek czuje sie jak ulomny...
    Niebawem pojawi sie w domku malusi Adrianek! Bratowej na ktg wyszly skurcze przepowiadajace co 10min! <3
    Ale to moze i tydz potrwac :)

U nas duszno ale chmury juz na niebie...

Smazcie sie poki mozecie!
    Misty korzystaj z tego,że koło Ciebie skaczą :) szybko to się skończy :D choć z drugiej strony rozumiem Cię, ja też typ człoweka samowystarczalnego i nie lubię jak ktoś koło mnie skacze :)

Misty klep pogodę w Zakopcu od 10 sierpnia :D pliss :)

Misty87 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki HSG naprawdę nie jest jakimś masakrycznie koszmarnym badaniem, wiadomo do przyjemności nie należy (jak każde badanie ginekologiczne, przynajmniej w moim mniemaniu), ale nie ma co czytać tych bzdur na necie. Ja się bałam jak głupia po internetowej lekturze, a ból trwał 5 min., całe badanie 10 min.

Natka098 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Dziewczynki HSG naprawdę nie jest jakimś masakrycznie koszmarnym badaniem, wiadomo do przyjemności nie należy (jak każde badanie ginekologiczne, przynajmniej w moim mniemaniu), ale nie ma co czytać tych bzdur na necie. Ja się bałam jak głupia po internetowej lekturze, a ból trwał 5 min., całe badanie 10 min.
    Mów mi tak jeszcze :D

olka30 lubi tę wiadomość

• Sana Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty niech Cię rozpieszczają, należy Ci się :)

Magda będzie dobrze, dasz radę - trzymam kciuki <3

Magdas, Misty87 lubią tę wiadomość

km5scwa10mzljyjj.png
    Julia <3 07.2015
‹‹ 1069 1070 1071 1072 1073 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ