Na Temat i NIE na temat, dla staraczek i dla zafasokowanych
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie i ja...jem sniadanko i zaraz biore sie za cwiczenia
Dziewczynki tesknimy za Wami,wiec jesli nas czytacie,to tylko dajcie znac czy wszystko u Was oknie bede wymieniac,bo na pewno nie chcacy vym kogos pominela...Tesknimy :*
Z. lubi tę wiadomość
-
A i mam jeszcze takie pytanko...Byla moze ktoras z Was w Wenecji? Bo my sie chcemy wybrac w najblizszym czasie i chcialabym wiedziec co warto jest tam zobaczyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 09:51
-
Dzien dobry!
Jakos tak sporo dziewczynnas opuscilo
Manius ja bylam w Wenecji,ale tylko jeden dzien, jak wracalismy. Zakochalam sie w tym miescie....! Cud miod maliny! W ogole Italia
Co zwiedzac...
Plac, Bazylika i Dzwonnica Sw. Marka
Canal Grande
Pałac Dożów
Kosciol San Giorgio Maggiore
Teatro La Fenice
Liczne mosty m.in. Westchnien czy Rialto
Itp itd, co kto lubiManiuś, Anaaa:) lubią tę wiadomość
-
Ja dalej w szpitalu. Dziś rano słabo mi się zrobiło. Czekam na to echo serca. Może jutro będzie. Tu się tak strasznie czas wlecze. I na dodatek przenieśli mnie właśnie do innej sali. Prawie że się poplakalysmy z koleżanką z tamtej małej sali, że nas rozdzielają
Anutka lubi tę wiadomość
-
Dzieki Misty,my sie wynieramy ze znajomymi tez raczej tylko na weekend w sierpniu bo wtedy jest swieto 15 w piatek...to by byly takie nie cale 3 dni w sumie...ja tez kocham Italie
ale w Wenecji jeszcze wlasnie nie bylam...
Bursztynko trzymaj sie nam tam w tym szpitalu,nie jest latwo wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 11:07
Misty87 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane,
widząc że się martwicie śpieszę donieść, ze ze mną ok. mam po prostu przerwę od starań, więc tylko uzupełniam wykres, który prowadzę dla gina i podczytuję was. nie udzielam się, bo to mnie nakręca niepotrzebnie,a potrzebuję wyciszenia.
buziaki!
Trzymam kciuki za wszystkie szpitalne nasze mamucie, za wszystkie pozostałe i za staraczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 11:29
Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Zlota dziekujemy za odzew na nasz apel
A czemu macie przerwe od staran?oczywiscie jesli mozna wiedziec?Pozdrawiam kochana
!!!
Bo chcemy odpocząć od tego młyna. Dwa miesiące w tę czy we w tę nam nic nie zrobi, a psychika odpocznie i znów zaczniemy cieszyć się sobą i seksem
od września ruszymy z kopyta, porobimy badania, odwiedzimy lekarzy. Teraz - luzzzWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 11:45
Anaaa:), santoocha, martusia1986, Misty87, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Masz racje,u nas w sumie tez odkad wiemy ze u meza kiepsko,to juz tak sie nie spinam...szanse na ciaze rowne zeru,wiec sie nie nakrecam i seks jest u nas teraz tylko z przyjemnosci a nie "bo dzis sa plodne i pasowalo by"...tak jest lepiej,bo zblizylismy sie do siebie jeszcze bardziej...i cieszymy sie soba,a mysli o dziecku sa jakby na drugim planie...zaczelam cwiczyc i mam teraz ze tak powiem inne priorytety...przeprowadzka przed nami,tak ze nie mam czasu nawet myslec
Trzymam za Was kciuki kochanaMisty87, Anaaa:), Z. lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja też głównie podczytuję, bo zbytnio nie mam czasu. Biegam od znajomych do znajomych, nadrabiam czas z rodziną i na chwilę przy kompie mam tylko późne wieczory.
U mnie plany trochę się pozmieniały Mąż przyjeżdża już pojutrze, bo jego szef nie ma zbyt wiele pracy, więc zmienił mu urlop. Także najprawdopodobniej dłuższą chwile będę miała w sierpniu
Jutro idę do dentysty, a wieczorem jadę do Świnoujścia i będziemy wracać razemJak będzie ładna pogoda, to może zatrzymamy się na dzień nad morzem, ale z tego co widzę, to się nie zapowiada....
Co do starań, to ja też mam pełen wakacyjny luz, z termometrem się rozstałam. Całymi dniami męczę chrześnicęMąż dostał ciśnienia i jak wcześniej był sceptycznie nastawiony, tak teraz chce w tym momencie ;]
Miłego dnia Wam życzęJestem myślami z Wami
Pozdrawiam!
Maniuś, Anaaa:), santoocha, Misty87, Kaśka28, Macierzanka:), Z. lubią tę wiadomość
-
Bursztynko wracaj do zdrowia szybko
Little Frog miłego spędzania czasu w Pl
Złota trzymaj sie i napisz czasem coś tu u nas
i oby przerwa zaowocowała zielonym powrotem tu na forum
ja się źle jakoś od wczoraj czuje, podejrzewam, ze to od luteiny, jestem strasznie słaba i zmęczona , od wczoraj mam biegunke((
Bursztynka, Little Frog lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Bursztynko wracaj do zdrowia szybko
Little Frog miłego spędzania czasu w Pl
Złota trzymaj sie i napisz czasem coś tu u nas
i oby przerwa zaowocowała zielonym powrotem tu na forum
ja się źle jakoś od wczoraj czuje, podejrzewam, ze to od luteiny, jestem strasznie słaba i zmęczona , od wczoraj mam biegunke((
Monia, to na bank od luteiny. Ta podjęzykowa źle się wchłania. Lepsza jest dopochwowa. Po podjęzykowej zasłabłam w pracy i powiedziałam, że nigdy więcej nie wezmę jej do ust.
Na zieloność nie liczę, ale czasem do Was zajrzę. Całkiem powrócę we wrześniu. -
Hejo!
Byłam dziś zanieść mocz do badania- stałam godzinę, w rejestracji były 2 babki, ale ta która rejestrowała zlecenia prywatne dopiero się uczyła. Taki korek się zrobił, że hej! Babki pobierające krew siedziały i się nudziły, a do rejestracji 30 osób w kolejce.
Oczywiście non stop ktoś się wpierdalał w kolejkę, nie ważne, że stało nas z 5 ciężarnych, przecież pani ma znajomą, więc idzie bez kolejki, a pan tylko zapytać czy mu coś tam zrobią- o, zrobią, to od razu się zarejestruję bez kolejki
A najgorsza była baba, taka coś koło 60tki, z wnuczkiem ok 15 lat. Przyszła, zapytała gdzie się konczy kolejka, ustawiła tam wnuczka, a sama sru prosto do rejestracji. Mrugnęłam na męża, poszedł, opierdolił ją, że tyle ludzi, a ona sobie włazi jak gdyby nigdy nic. Oburzyła się, ale poszła na koniec kolejki i dalej gada do Tomka- bo ja jestem ze wsi, a pan z miasta, ja musiałam tu jeszcze dojechać! A Tomek- ja tez jestem ze wsi, tez musiałem tu dojechać, a moja ciężarna żona stoi w kolejce od godziny, mimo, że to ona powinna wejść bez kolejki. Zamknęła się.
Oczywiście z kolejki nikt nie pofatygował się, żeby przepuścić którąś ciężarną...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 14:10