X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów plamienie w 15 dc co to?
Odpowiedz

plamienie w 15 dc co to?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam obawy bo mam plamienie jestem w 15 dc, owulka jeszcze nie wyszla ale robie testy, prosze o interpetacje

26f99ea1b886d77fd21e61d140e5f544.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 14:15

74di4z17q2rryrdy.png
  • Karolina30 Koleżanka

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwszy raz mam plamienie w tym dniu i bolace podbrzusze od wczoraj jak na okres

74di4z17q2rryrdy.png
  • zazu23l Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolina...plamienie okoloowulacyjne moze to byc ;)

zazu23l
    ISKIERKA 05.12.2013 [*] 8tc
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ