Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hatfe wrote:Chyba można
też się zastanawiałam nad tym, ale na razie się wstrzymam. U mnie niestety jest największy problem z zagniezdzeniem, a na to suplementy chyba nie poradzą. Zastanawiam się, na ile wpływ na to moze mieć właśnie tarczyca. Ja za dwa tygodnie idę do lekarza. Zapytam go o ten inofolic i acard- a nuż nie zaszkodzi. U mnie tez w grudniu minie rok.
Hafte a na jakiej podstawie stwierdzili Ci że jest problem z zagnieżdżeniem? -
Ajka tez wyslalam zaproszenie, ale nie widze zadnego zdjecia w sukni
why?
tak w ogole czesc i czolem kluski z rosolem, niedawno wstalam i sie zbieram na korki zaraz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o, teraz widze zdjecia ze slubu, pieknie wygladalas Ajka:) i w ogole jakos tak sie szoknelam Twoim imieniem, w sensie nie zgadlabym:)
Ajka lubi tę wiadomość
-
D-dawna wrote:186, będzie na dodatkowe atrakcje na urlopie (jeszcze 10 dni
)
no dokladnie!fajna sumka:)
ja kiedys trafilam 6ke -> 3ke w jednym zakladzie i 3ke w drugim, razem 648 zl wygralam:) to byl rekord:D a od paru miesiecy gramy kazde losowanie, kupuje na caly tydzien od razu i caly czas te same liczby, ja i R wybralismy po 3
-
nick nieaktualny
-
Witajcie i dzięki:)
Suknia wybrana w pośpiechu... poszłam raz sama do salonu i to byla pierwsza, która przymierzylam...
Moja bratanica nota bene Klaudia, jak miała cos ponad roczek nie umiała wymówić mojego imienia... i powstała Aja, jak byla wieksza i juz umiala to zamiast tego zaczęła mówić Ajka i tak zostało na kilka lat...
Ostanio mi się przypomniało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 10:45
2020
2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny