Fajne babeczki zobaczą dwie kreseczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, Ajka wysłałam zaproszenie do ciebie
Przynajmniej mam nadzieję że to do ciebie, zobaczyłam że kilka dziewczyn masz w znajomych więc...
Pokornie proszę o przyjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 11:53
5 lat starań, IO, pcos, niedoczynność tarczycy, hashimoto, hiperprolaktynemia + ALLOmlr 48%(z20), kir AA + oligosperma/azoospermia męża = cztery ciąże biochem.
Starania od czerwca 2014. -
arturowa wrote:Hej, Ajka wysłałam zaproszenie do ciebie
Przynajmniej mam nadzieję że to do ciebie, zobaczyłam że kilka dziewczyn masz w znajomych więc...
Pokornie proszę o przyjęcie
A nie wysłałąm Ci linka sorka...
gotowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 12:14
2020
2023 -
Moris Ty farciarzu!
babcia mi mowila ze moj wujek wygral kiedys 300 tysiecy... postawil warsztat i lakiernie i w ogole co to nie bylo ą ę a teraz sie stoczyli
-
kurcze, jakos tak mokro dzis, ale sluz woda i taki bialawy, chyba owu sie zbliza a ja nie mam testow owu zeby sprawdzic szyjka dzisiaj i wczoraj wieczorem otwarta i bardzo wysoko, czyli chyba dobrze nie?
-
nick nieaktualny
-
d-dawna Ty cos duzo drzemkujesz ostatnio.... If you know what I mean... i nie ma jaka bedzie temperatura, przeciez wiecznie rosnac nie moze SIKAC PROSZE!!
karmelek dalej cisza:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjka śliczna miałaś sukienkę.
Klaudia awatar mrrrrr. Śliczne zdjęcie.
Ja nie mam szczęścia w totka więc nie gram.
Dziewczyny trzymajcie kciuki módlcie się, żeby na wizycie bylo wszystko ok. Mam pietra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 14:38
Ajka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
d-dawna musze pare porpawek zrobic, napisac bibliografie, strzeszczenia i jeden krotki rozdezialik tak z 10 stron ale takiego pieprzenia;)
wazka bedzie dobrze!ważka lubi tę wiadomość
-
Ważka będzie dobrze! :*
D-dawna a ja w ogóle nie znam pojęcia: drzemka. w LO miałam koleżankę, która z racji tego, że mieszkała w przyległym internacie potrafiła na dłuższej przerwie iść się przespać i zregenerowana wrócić na lekcje. Jak ja się próbowałam nauczyć "drzemkowania" to kończyło się na normalnym spaniu
my do totka też ta nie bardzo. raz na jakiś czas się trójka trafi, jeden jedyny raz kilka miesięcy temu czwórka. zdrapki, konkursy, zero szczęścia albo minimum.
Mój Dziadek kiedyś "trafił" szóstkę. całe życie puszczał te same numery, dzwoni, że 6tkę trafił, ekscytacja.. okazało się, ze tego jednego jedynego dnia zapomniał puścić kupnważka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przykro? on prawie zawału dostał.. baaardzo to przeżył
no ja z reguły o ten 21-22 maks padam. Ale drzemki się nie przyjęły u mnie, może jeszcze spróbuję -
nick nieaktualny