43 dzień cyklu, brak miesiączki, wysoka temperatura i negatywny test????
-
Witam dziewczyny czy któraś z Was miała taka sytuację? Jestem w 43 dniu cyklu miesiączka się nie pojawiła i nie zapowiada się na to że się pojawi.... W dniu spodziewanej @ miałam lekkie różowe plamienie i tyle. Temperatura w pochwie utzrymuje sie na poziomie 37.4, 37.2 mierzona rano. Co ciekawe test zrobiony wczoraj i dziś negatywny !!! Ból piersi i sutkow. Podzielcie się swoimi doświadczeniami co o tym myślicie bo ja zglupialam....K@czorek
-
Nie mierzysz temperatury na bieżąco z tego co widzę.
Te dwa pomiary nic nam nie powiedzą, bo nie znamy wcześniejszych temperatur, nie wiemy kiedy była owulacja i jaką masz fazę lutealną. Pozostaje tylko czekać. Ewentualnie możesz pójść na betę do laboratorium
-
no właśnie, gdybyś znała termin owu i długość fazy lutealnej można by coś więcej powiedzieć. A jakie masz zawsze cykle? Nawet jeśli ten trwa dłużej niż zwykle mogła Ci się po prostu przesunąć owulka. U mnie bardzo często zdarzają się cykle ponad 40 dniowe.
-
Witam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz już miałam taki żółty-mleczny. Kochałam się z partnerem w piątek w nocy wytrysk nastąpił na mój brzuch i partner przeniósł od razu spermę na palcach do pochwy. czy jest możliwe zapłodnienie? PozdrawiamWitam moje cykle są zazwyczaj 25-26 dni. W tym miesiącu dostałam okres 5marca zakończył się 11marca. Zaraz po okresie miałam jeden dzień śluz koloru mlecznego a potem przezroczysty robiłam testy owulacyjne ale wychodziły negatywnie. 17 marca zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywnie ale śluz
-
Zamiast się zastanawiać, idź do ginekologa. Ja już dawno bym była, gdybym nie miała @ tak długo, i nie byłaby to ciąża. Zresztą gdyby była, to też by wypadało już iść.
Paulinucha87 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko
HSG - marzec 2018 (16 cs) - oba jajowody drożne
Laparoskopia z histeroskopią - listopad 2018 (25 cs)
Badanie nasienia - morfologia 3% (styczeń 2018) -> 6% (lipiec 2018); HBA 89%, DFI 22%, HDS 2% (04.2019)
Hormony w normie
LH:FSH poniżej 0,6 (?)
AMH w normie (2,39 ng/ml)
TSH w normie
Diagnoza:
Endometrioza 4. st. - lewy jajnik i jajowód w zrostach z jelitami
Torbiel endometrialna na prawym jajniku - 05.2019
Leczenie:
Rozpoczęcie ultra długiego protokołu - Diphereline (26.06) Stymulacja (27.08) -> 12 pęcherzyków
Punkcja -> 8 komórek IMSI -> 5 zapłodnionych
Transfer w 3. dobie jeden zarodek 8A - nieudany
Zamrożony 3AB -