ból piersi, powiększone i wrażliwe długi czas
-
niektorym sie wydaje to normalne ze przed okresem i w trakcie okresu bola piersi, ale ja mam calkiem inaczej bo od tego cyklu od dwoch tygodni mam taki ból ze tego sie nie da opisac- sa powiekszone, wrażliwe i naawet jak śpie to bolą musze uważac- zaczęło się przed okresem i trwa do dziś juz bite 2 tygodnie. Pierwszy raz tak mam+ wysoka temperatura w tym cyklu od samego poczatku-poskreslam ze nie jestem w ciąży test robilam, nie jestem obecnie na lekach, biore od połowy cyklu luteine przez 10 dni- kiedy piersi zaczely bolec bylam juz po luteinie. błagam doradźcie co mi jest czemu tak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2014, 14:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaczelam się bardzo nakrecac i szukam informacji o bólu piersi i sutków, od 3 dni bolą mnie piersi na początku z boku przy dotyku później cale i dość mocno daje się we znaki bol idrazliwosc sutków, nigdy nie miałam bólu piersi przed @, bardzo chciałabym żeby to zwiastowało Fasolke ale panicznie się boje ze to jednak nie to
Chcialam się zapytać jakie macie z tym doświadczenie ? -
nick nieaktualnyDołączam się. Sama od około miesiąca cały czas mam tkliwe piersi + bóle jak na @, zarówno przed, w trakcie jak i po miesiączce. Do tego czasem kłucie w jajnikach i uczucie "kopania"? w okolicach jajników. Sama nie wiem co to może być.
Nusiaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja biore castangusa i dupka tez bralam w tym cyklu. Piersi juz sa nie do wytrzymania, dotykac sie nie moge, ciezkie, nabrzmiale twarde i w ogole. wiem ze to nie po dupku bo juz bralam wczesniej i tak nie bylo wiec zastanawiam sie czy to fasolka czy moze wplyw castangusa.. bralam po 2 tabletki, dzis zmniejszylam do 1
-
Ja kilka lat temu miałam takie ogromne bóle piersi, obu, że spać nie mogłam, biegać nie mogłam, z każdym dotykiem ból był silnieszy. W pewnym momencie nawet stanika nie mogłam nosić... Okazało się, ze miała za dużo wody w organiźmie, bo jadłam dużo chipsó, paluszków, jedzenia z Mc Donalda i sód zatrzymywała mi wodę w organiźmie w ogromnej ilości. Dostała tabletki u zwykłego lekarza i po 3 dniach wszystko ustąpiło
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Mam taką samą sytuację jak Karolina 30, która założyła wątek. W poprzednim cyklu brałam standardowo luteinę 10 dni, po odstawieniu dostałam @. Brak PMS. Dzisiaj 7 dzień cyklu, @ się skończyła 3 dni temu i nadal strasznie bolą mnie piersi, są wrażliwe i swędzą... Dodam, że biorę Bromka, metformax, Inofolic, wit. D i letrox na tarczyce. Czy możliwe, że coś odwaliło moim hormonom pomimo brania leków? Pierwszy raz mam taki utrzymujący się ból piersi po @, a nie przed24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Zerknęłam na wykres i dodam, że 4dc miałam dość mocny ból jajników i wrażenie opuchnięcia jajników i macicy. Mam nadzieję, że nie poprzestawiał mi się cykl jakoś, bo do tej pory takie objawy zdarzały się w okresie okołoowulacyjnym...
24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞