Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Co to może być ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Tamara Nowa

Wysłany: 25 grudnia 2013, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatni okres miałam w pażdzierniku w ostatnim tygodniu od 25 do 30, potem miałam najpierw obfite brązowe plamienie a potem tak jakby okres przez 2 dni (od 10 do 14) i teraz nic, nie wiem czy się niepokoić, czy może to być jakaś choroba, ciąża, czy po prostu spóźniający okres(mam nieregularny okres) pomocy ;)

Tamara
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamara: to zacznij od testu ciążowego :P Jeśli to ciąża od połowy listopada, to każdy test ci wyjdzie.
    Btw. 10-14 to dla mnie 4 dni. Na twoim miejscu dawno byłabym u gina, żeby to zdiagnozować. Z fusów sobie diagnozy nie wywróżysz ani w internecie jej nie znajdziesz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 21:08

48f411ed51.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobieto,
    problemy trzeba rozwiązywać, są testy, lekarze, badania...

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rownie dobrze moglobyc to plamienie srodcykliczne zwiazane z owulacja, bo przypadaloby mniej wiecj 2 tyg po miesiaczce... jesli tak to bylabys juz 1,5 miesiaca po owulacji! mierzysz temperature? mozesz udostepnic wykres?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dojrzała wrote:
    Kobieto,
    problemy trzeba rozwiązywać, są testy, lekarze, badania...

Moze troszke milej? kazda z nas ma pytania i je zadaje i starajmy sie na nie odpowiedziec...oczywiscie sa lekarze, ale jak sie nie myle sa swieta. Od tego jest to forum, zeby pytac.

aga.just, olinka84 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unlike wrote:
    Tamara: to zacznij od testu ciążowego :P Jeśli to ciąża od połowy listopada, to każdy test ci wyjdzie.
    Btw. 10-14 to dla mnie 4 dni. Na twoim miejscu dawno byłabym u gina, żeby to zdiagnozować. Z fusów sobie diagnozy nie wywróżysz ani w internecie jej nie znajdziesz :P

Oczywiscie, ze nie wywrozymy, ale mozemy dziewczynie dac wskazowki co robic prawda? jest nowa na forum, kazda z nas zaczynala i nie kazda ma na tyle informacji co my. Dziewczyny wyrozumialosci wiecej :)

Chanela, aga.just, olinka84 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Oczywiscie, ze nie wywrozymy, ale mozemy dziewczynie dac wskazowki co robic prawda? jest nowa na forum, kazda z nas zaczynala i nie kazda ma na tyle informacji co my. Dziewczyny wyrozumialosci wiecej :)

Weronika86: nie mam wyrozumialosci dla ludzi, ktorzy na wlasne zyczenie niszcza sobie zdrowie. Z tego co dziewczyna pisze ostatnia miesiaczke miala w pazdzierniku i od tego czasu nie byla jeszcze u lekarza? Pal szesc lekarza, niech by chociaz test zrobila, jakim cudem jej wywrozysz przez internet co jej jest? Jak mam takie przerwy to pierwsze co robie to test, badania i zapis do lekarza.

48f411ed51.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Unlike wrote:
    Weronika86: nie mam wyrozumialosci dla ludzi, ktorzy na wlasne zyczenie niszcza sobie zdrowie. Z tego co dziewczyna pisze ostatnia miesiaczke miala w pazdzierniku i od tego czasu nie byla jeszcze u lekarza? Pal szesc lekarza, niech by chociaz test zrobila, jakim cudem jej wywrozysz przez internet co jej jest? Jak mam takie przerwy to pierwsze co robie to test, badania i zapis do lekarza.
    Moze dziewczyna nie ma na lekarza? ani na test? moze musi wydac ostatnie pieniazki i chce zapytac czy jest sens? powinna pojsc do gina albo zrobic test oczywiscie, ale pod wplywem emocji juz nie myslimy jednak tak oczywiscie.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Moze dziewczyna nie ma na lekarza? ani na test? moze musi wydac ostatnie pieniazki i chce zapytac czy jest sens? powinna pojsc do gina albo zrobic test oczywiscie, ale pod wplywem emocji juz nie myslimy jednak tak oczywiscie.

Gin jest na NFZ, a test kosztuje 5zł :D Może jestem dziś nieco za ostra, ale to kobieca furia przed miesiączkowa przeze mnie przemawia :P

weronika86 lubi tę wiadomość

48f411ed51.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 grudnia 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 17:26

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie tez tak czesto mialam, wiec nie martwilam sie jak @ dlugo nie bylo...chyba wystraszylysmy dziewczyne, albo to byla czysta prowokacja :)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ