X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziewczynki pomóżcie :)
Odpowiedz

Dziewczynki pomóżcie :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • cherry_lady Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zerknijcie proszę na mój wykres bo zaczynam świrować. Robiłam dziś test - negatywny, a o dziwo tempka mi skoczyła w górę... jeju. Jutro powinna być @.....

2nn343r89nwazcjv.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie wydaje, że to moze dobrze swiadczyc.( w sensie ze ciąża ;) ) Mi przed okresem, tak ze 2- 3 dni wczesniej temperatura powoli mi spada, wiec wiem ze @ niebawem sie pojawi. Z reszta to oczywiste, ze jesli temp spada to nie ma ciazy, a jak temp sie utrzymuje czy wzrasta to sugeruje sie ciąże

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ