X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów kolejna zmiana terminu owu
Odpowiedz

kolejna zmiana terminu owu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zlobk Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bardzo proszę Was o pomoc. Ovu po raz trzeci w trakcie tego cyklu zmienił mi termin wystąpienia owulki. Co do pierwszej zmiany nie mam zarzutu. Jednak dzisiejsza zmiana z 14 dnia na 17 wydaje mi się być nieprawidłowa, tym bardziej, że przechodzę infekcję i jak sądzę ze względu na to tempka mi podskoczyła. Jeśli chodzi o 14 dzień cyklu- to ten termin wydaje mi się bardziej prawdopodobny, co potwierdzała temperatura, śluz, szyjka i jeszcze wcześniejsza statystyka- proszę wypowiedzcie się.

usg 12 tydz.
    f2w3pc0z6bl05v39.png
    om
    0d1ydqk3i1u9qvao.png
  • Unlike Autorytet

Wysłany: 14 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu jest tylko programem, nie odczyta tego, że masz infekcję :D
    Przy infekcji i naturalnym wzroście temperatury, nie jest wskazane branie ich pod uwagę do wykresu, gdyż normalnym jest, że zaburzą obraz.

48f411ed51.png
  • zlobk Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, włączyłam ignorowanie kolejnej temperatury i termin owu został cofnięty. :)
    Pozdrawiam

usg 12 tydz.
    f2w3pc0z6bl05v39.png
    om
    0d1ydqk3i1u9qvao.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ