śluz po okresie
-
Witam, jestem tu nowa i nie za bardzo orientuję się jeszcze w tym wszystkim. Cykle na ogół mam regularne ( 28-29 dni), czasem zdarza się 35 dni. Dzisiaj skończył mi się okres (krwawienie trwało 4 dni, nie było szczególnie obfite). Mój dzisiejszy śluz jest przezroczysty, czasem ma nitki krwi, rozciągliwy. Czy może to być śluz płodny?SYNEK!
-
nick nieaktualnyTroche za wczesnie zaraz po okresie na taki sluz, chyba ze jestes z dziewczyn ktore maja taki głownie, tzn rozciagliwy lub wodnisty. Natomiast dla mnie to wyglada na plamienie pookresowe, czyli takie koncowki okresu.
gigsa, surreal95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam pytanie Jestem w 6dc. Miesiączka trwała 4 dni. Badam szyjkę od 1dc. Dziwi mnie dlaczego w 6dc moja szyjka jest średnio wysoko, średnio miękka i otwarta (jak w dniach płodnych). Śluz wodnisty. Dzień wcześniej była wysoko, twardawa i zamknięta. Badam zawsze o tej samej porze.
Szyjka przecież zaraz po @ powinna być zamknięta, prawda?
Moje cykle trwają od 27-31 dni.
Z góry dziękuję za odpowiedź.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 22:11
SYNEK FLORIAN
-
Bergamota wrote:Ja też mam pytanie Jestem w 6dc. Miesiączka trwała 4 dni. Badam szyjkę od 1dc. Dziwi mnie dlaczego w 6dc moja szyjka jest średnio wysoko, średnio miękka i otwarta (jak w dniach płodnych). Śluz wodnisty. Dzień wcześniej była wysoko, twardawa i zamknięta. Badam zawsze o tej samej porze.
Szyjka przecież zaraz po @ powinna być zamknięta, prawda?
Moje cykle trwają od 27-31 dni.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Niekoniecznie. Moja w ogóle rzadko jest zamknięta.
Taki jeden dzień śluzu jeszcze nic nie znaczy, a szyjka może się powoli przygotowywać do owu już w 6dc przy takich standardowych cyklach. -