Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wyłączenie trybu ciąża
Odpowiedz

Wyłączenie trybu ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eedzia11 Autorytet

Wysłany: 7 września 2025, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka

Poroniłam, chcę przejść do normalnego trybu i wykresu. Ovu każe usunąć wszystkie testy pozytywne aby to zrobić. Faktycznie przełączyło ale co z tego jak liczy mój cykl jako ponad 87dni.. Nie rozumiem czemu nie ma opcji poronienia aby oddzielić prawidłowe cykle od poronnego połogu.

Jak teraz wpłynąć na wykres aby prawidłowo mi pokazywał moje dane? Mam wrażenie, że przez jakiś czas trzeba go olać aż od nowa uzbieram terminy okresów. Dobrze myślę?

41f3c0524b2e0f895de70e97b232d183.png

➡️ kwiecień 2021 ⏸️
    💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
    ➡️ 31 styczeń 2022 ⏸️
    ❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
    ➡️ 08 marzec 2024 ⏸️
    💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
    ➡️ 16 lipca 2025 ⏸️
    💔 5 września 2025 poronienie (zatrzymane serduszko)
  • Starania z mikrogruczomikrogruczol Koleżanka

Wysłany: 8 września 2025, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj poronienie jako miesiączka - cykl będzie szedł od początku.

Kitkat lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ