X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Wzrost teperatury a testy negatywne
Odpowiedz

Wzrost teperatury a testy negatywne

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • szyszynka Debiutantka

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Powiedzcie mi czy jest szansa na ciążę...Zrobilam juz 3 testy ciążowe i kazdy negatywny nie ma nawet cień cienia:( (dzisiejszy test zrobiony dzień po wyznaczonej @ przez ovu) a temperatura ciągle idzie do góry... Jak myślicie może testy są felerne czy bardziej zaburzenia hormonalne??

A to mój wykres

de2edc8c71bfe0322aec8bcab5f637fa.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:32

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres masz bardzo ładny :) ja bym poszła na betę, bo w juz będzie jasna sytuacja :) czasem testy nie wychodzą, po prostu :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ