Badanie beta HCG
-
Witam, dzisiaj zrobiłam 2 testy ciążowe i wyszły pozytywne. Chciałabym iść na badanie beta HCG żeby potwierdzić ciążę i zobaczyć czy na tym etapie jest wszystko dobrze. Niestety w obecnej sytuacji większość przychodni, laboratoriów ma ograniczoną działalność. Czy to badanie jest konieczne czy jeśli nikt nie będzie chciał mi go wykonać przy obecnej pandemii mogę poczekać 2-3 tygodnie do pierwszego usg? Błagam o pomoc. Martwię się.
-
Dziewczyny, jeśli mieszkacie w dużym mieście i bardzo chcecie/musicie badanie zrobić to pielęgniarka może do Was podjechać pobraac krew... ja z tego wczoraj skorzystałam i czułam się bezpiecznie
Pielęgniarka w maseczce wszystko zdezyndekowala. Wyniki miałam.tego samego dnia. U mnie koszt to 49 zł za taką usługę ponad koszt badań Ale czasami trzeba coś zbadać A jechać do laboratorium gdzie nie wiadomo czy ktoś z wirusem nie przyszedł to strach.. www.upacjenta.pl jakby co4cs 💚⏸️
11.03.20 (25 dc, 11dpo) - beta: 87,31;
17.03.20 (31 dc, 17 dpo) - beta: 3445;
20.03.20 (34 dc, 20 dpo) - beta: 14606.
-
Aguska wrote:@ Sylviazett
Według kalkulatora bellybestfriend - Twój przyrost jest prawidłowy
Nie wiem czy można tak linki wstawiać, ale mam nadzieje, że to nie problem: https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
Dziękuję, niestety 3 bety nie mam już gdzie zrobić więc mam.nadzieje, że wszystko będzie dobrze -