X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Beta hcg przyrost
Odpowiedz

Beta hcg przyrost

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asiczek Debiutantka

Wysłany: 2 stycznia 2021, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane czytam Was na bieżąco ale mam pytanie o przyrost bety. Mam już kilka przejść i teraz boje się chyba na wyrost. Czy któraś mogłaby mi powiedzieć czy te przyrosty są dobre?
    I pomiar 28 grudnia 20.2
    30 grudnia 93,6
    02 stycznia 351

Czy między 30 grudnia a 2 stycznia dobrze przyrosło? Boje się ☹️

• Aaasti Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2021, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje 🤗

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2021, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, pomocy...

Lekarz kazał mi zrobić bete przed poniedziałkowym usg.. Wiem, że raczej w 8 tygodniu nikt już bety nie robi no ale mi zlecił.

22 grudnia 55 743
    2 stycznia 78 473

W 11 dni przyrost o 23 tys....

Przyznam, że trochę się załamałam, bo niby wiem że beta zwalnia ale czy aż tak żeby był przyrost co 48h 6%?

• Asiczek Debiutantka

Wysłany: 2 stycznia 2021, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja za bardzo się na tym nie znam sama mam wątpliwości co do swojej ale myślę , że w Twoim przypadku najlepiej zrobić beta hcg w poniedziałek jeżeli już. Beta po 11 dniach to chyba jednak zły pomysł bo nijak się to ma , nie wiadomo jak przyrastala, czy zatrzymanie było 11 dni temu i ruszyło potem czy teraz coś się wstrzymało to chyba nie można tak patrzeć na to po takim czasie 🤔

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2021, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiczek wrote:
    No właśnie ja za bardzo się na tym nie znam sama mam wątpliwości co do swojej ale myślę , że w Twoim przypadku najlepiej zrobić beta hcg w poniedziałek jeżeli już. Beta po 11 dniach to chyba jednak zły pomysł bo nijak się to ma , nie wiadomo jak przyrastala, czy zatrzymanie było 11 dni temu i ruszyło potem czy teraz coś się wstrzymało to chyba nie można tak patrzeć na to po takim czasie 🤔

No właśnie też nie wiem... W poniedziałek mam usg i lekarz zlecił bete.. Też nie wiem czemu po takiej przerwie o czemu w ogóle na tym etapie ale skoro kazał... Muszę czekać

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ