Beta hcg przyrost
-
Kochane czytam Was na bieżąco ale mam pytanie o przyrost bety. Mam już kilka przejść i teraz boje się chyba na wyrost. Czy któraś mogłaby mi powiedzieć czy te przyrosty są dobre?
I pomiar 28 grudnia 20.2
30 grudnia 93,6
02 stycznia 351
Czy między 30 grudnia a 2 stycznia dobrze przyrosło? Boje się ☹️ -
nick nieaktualnyDziewczyny, pomocy...
Lekarz kazał mi zrobić bete przed poniedziałkowym usg.. Wiem, że raczej w 8 tygodniu nikt już bety nie robi no ale mi zlecił.
22 grudnia 55 743
2 stycznia 78 473
W 11 dni przyrost o 23 tys....
Przyznam, że trochę się załamałam, bo niby wiem że beta zwalnia ale czy aż tak żeby był przyrost co 48h 6%? -
No właśnie ja za bardzo się na tym nie znam sama mam wątpliwości co do swojej ale myślę , że w Twoim przypadku najlepiej zrobić beta hcg w poniedziałek jeżeli już. Beta po 11 dniach to chyba jednak zły pomysł bo nijak się to ma , nie wiadomo jak przyrastala, czy zatrzymanie było 11 dni temu i ruszyło potem czy teraz coś się wstrzymało to chyba nie można tak patrzeć na to po takim czasie 🤔
-
nick nieaktualnyAsiczek wrote:No właśnie ja za bardzo się na tym nie znam sama mam wątpliwości co do swojej ale myślę , że w Twoim przypadku najlepiej zrobić beta hcg w poniedziałek jeżeli już. Beta po 11 dniach to chyba jednak zły pomysł bo nijak się to ma , nie wiadomo jak przyrastala, czy zatrzymanie było 11 dni temu i ruszyło potem czy teraz coś się wstrzymało to chyba nie można tak patrzeć na to po takim czasie 🤔
No właśnie też nie wiem... W poniedziałek mam usg i lekarz zlecił bete.. Też nie wiem czemu po takiej przerwie o czemu w ogóle na tym etapie ale skoro kazał... Muszę czekać -