X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Klucie w brzuchu, czy mogłam zaszkodzić dzidzi?
Odpowiedz

Klucie w brzuchu, czy mogłam zaszkodzić dzidzi?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Melania05 Debiutantka

Wysłany: 12 czerwca 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem w połowie 7 tygodnia ciąży, wczoraj pokłociłam się troche z mężem. Wiadomo hormony też robią swoje no i zaczełam krzyczeć i z tych emocji płakać. ( wogole z byle powodu napływają mi łzy do oczu ostatnio) w czasie tej kótkiej kłotni zaczeło mnie troche kłuć z boku brzucha. z jednej i s drugiej strony jakby przy jajnikach. jak tylko to poczulam zaczelam sie uspokojac . ale teraz pytanie czy mogło to zaszkodzić dzidzi? czy takie kłcie oznacza ze mogło przestać bić serduszko? to byl jednorazowy incydent. zazwyczaj staram sie nie wyprowadzać z rownowagi ale wczoraj nie wytrzymalam i wybuchlam troche. Prosze o pomoc. wizyta dopiero w czwartek a ja bym nie chciala zobaczyc znowu niebijącego serca

• Slonko92 Przyjaciółka

Wysłany: 12 czerwca 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama często miewam kłucia z boku brzuchu, mysle ze sa to po prosto rozciągające sie więzadła i rosnąca macica, a jak kichalam, to te ukłucia były bardzo silne. Podejrzewam ze wybuchy złości często zdarzają sie kobietom w ciazy (hormony), na pewno nie zaszkodziłas tym swojemu dziecku! Nie można popadać w paranoje i rozmyślać nad każdym swoim ruchem, każda emocja, każdym krzykiem. Uspokój sie! :)

• RenJul Debiutantka

Wysłany: 12 czerwca 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wczoraj czulam klucie w lewym boku cos jakby jajnik podobnie do owulacji:) czytalam ze to normalne ze wlasnie jak pisze kolezanka wyzej rozciaga sie tam wszystko:) napewno nic sie maluszkowi nie stalo jestem tego pewna! :) a mezowi powiedz ze musi schodzic Ci z drogi moj juz zostal uprzedzony i wychodzi z pokoju jak zaczynam swoj atak:D

Renata
  • Magia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie, rozmawialam z kilkoma lekarzami bojac sie nie raz, ze zaszkodzilam dziecku nerwami... jasne ze w ciazy warto zyc jak najspokojniej, ale zwykle nerwy czy klotnia nie szkodza malenstwu tak jak nam sie wydaje - tak mnie uspokajali lekarze. Glowa do gory.

l22nio4p6u8idvbe.png

Magia
  • Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kłucie jeszcze będziesz jakiś czas odczuwać. Spokojnie, to normalne. Maluch robi sobie miejsce :) Macica się rozciąga :)

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ