Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr nowa wyprawka do sprzedania
Odpowiedz

nowa wyprawka do sprzedania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • haybeauti Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do sprzedania nowa nie uzywana wyprawke ciuchowa dla chlopca. Moj synu jak sie urodzil mial 58 cm, wiec wszystkie ciuszki byly za male. Mam duzo body,pajacyki,kaftaniki i spiochy.
    zainteresowane prosze o kontakt przez ovu lub przez adres : [email protected]
    dodam prze wiekszosc rzeczy zamawialam ze strony pinokio.pl
    Chetnie przesle zdjecia ciuszkow.

monalisa lubi tę wiadomość

bhyw20mmdnokd5bw.png
    20110716580116.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ