Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Provag
Odpowiedz

Provag

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liv Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie proszę czy provag probiotyk doustny mozna stosować we wczesnej ciąży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liv wrote:
    Dziewczyny powiedzcie proszę czy provag probiotyk doustny mozna stosować we wczesnej ciąży?
    Można :)

• Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat doustnie stosuje Dicoflor 60 + dopochwowo średnio co 3 dni Lactovaginal i codziennie wieczorem Provag w żelu.

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • Anet85 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie można go brać. Ja biorę profilaktycznie co jakiś czas, biorę luteine dopochwowo i boję się ewentualnej infekcji.

Córcia - 24.01.2012 r.
    Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
    atdci09kpnkcut41.png
    Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
    ANA3 dsDNA(+)graniczny

• lili1987 Znajoma

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna. Ja go tez biore praktycznie codziennie od ok 7tyg. Poki co zero infekcji a jestem za polowka ciazy

p19uyx8de6tgho7u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ