SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Provag
Odpowiedz

Provag

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Liv Koleżanka

Wysłany: 25 lipca 2018, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie proszę czy provag probiotyk doustny mozna stosować we wczesnej ciąży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liv wrote:
    Dziewczyny powiedzcie proszę czy provag probiotyk doustny mozna stosować we wczesnej ciąży?
    Można :)

• Zośkaaa Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2018, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat doustnie stosuje Dicoflor 60 + dopochwowo średnio co 3 dni Lactovaginal i codziennie wieczorem Provag w żelu.

oar8ikgnjlcssob7.png
    qdkk2n0arn45g84d.png
    Aniołek <3 [*] 17.09.2016 9tc
    Aniołek <3 [*] 02.2018 5/6tc
    01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤

Starania o drugie bobo od 10.2019
  • Anet85 Autorytet

Wysłany: 30 lipca 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie można go brać. Ja biorę profilaktycznie co jakiś czas, biorę luteine dopochwowo i boję się ewentualnej infekcji.

Córcia - 24.01.2012 r.
    Aniołek mój kochany- 19.02.2018 r (6tc/10tc)
    atdci09kpnkcut41.png
    Przebyty zespół HELLP, PCOS,późna owulacja mutacja: MTHFR_677C-T -heterozygota, PAI-1 4G - homozygota
    ANA3 dsDNA(+)graniczny

• lili1987 Znajoma

Wysłany: 3 sierpnia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozna. Ja go tez biore praktycznie codziennie od ok 7tyg. Poki co zero infekcji a jestem za polowka ciazy

p19uyx8de6tgho7u.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ