Utrata wagi
-
nick nieaktualnyCześć! Jestem w 8 tyg i mam lekkie mdłości i spadek apetytu co za tym idzie straciłam na wadze ,nie dużo bo ok 1-1,5 kg ale martwi mnie czy to nie zaszkodzi? Staram się jeść tak jak zawsze ale czasami nie da się zmusić jak wiadomo mdłości są bezlitosne.Czy któraś z Was też straciła na wadze w 1 trymestrze?
-
Nie przejmuj się, ja straciłam na wadze w sumie 4 kilo do tej pory (11 tydz.)bo jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży to byłam 2 tygodnie na diecie i schudłam 3 kilo. A potem z rozpędu metabolizmu jeszcze 1 kg.
Nie utratą wagi powinnaś z resztą się przejmować (bo jest bardzo mała na razie), ale raczej tym czy dostarczasz wszystkich składników odżywczych. Bo nie chudość jest groźna, ale np. awitaminozaAgataP, dojrzała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie martw się. Ja niestety przed ciążą przytyłam sporo ponad moją normalną wagę- z różnych powodów. Ciążę więc zaczęłam cięższa niż powinnam, chociaż niby nadal w normie. Brzuch mi już rośnie, wyraźnie go widać, a waga spadła o 1kg. To normalne na początku, a mnie nawet cieszy biorąc pod uwagę ten nadważony start. Odżywiam się bardzo zdrowo, więc brakiem składników dla dziecka nie muszę się martwić.
AgataP lubi tę wiadomość
-
spokojnie ja również schudłam 4kg i dopiero w 24tc wyrownalam wagę. A teraz 3 kg na +. Tak wiec jest czas na wszystko. Jak wyniki ok to żaden problem. Ja również chudlam przez mdłości. A propo spróbujcie Coli na mdłości. Mi pomogło. 0,5-1 szkl.w ciągu dnia po troszku nie zaszkodzi, a pomaga w jedzeniu.
AgataP lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-