Utrata wagi
-
nick nieaktualnyCześć! Jestem w 8 tyg i mam lekkie mdłości i spadek apetytu co za tym idzie straciłam na wadze ,nie dużo bo ok 1-1,5 kg ale martwi mnie czy to nie zaszkodzi? Staram się jeść tak jak zawsze ale czasami nie da się zmusić jak wiadomo mdłości są bezlitosne.Czy któraś z Was też straciła na wadze w 1 trymestrze?
-
Nie przejmuj się, ja straciłam na wadze w sumie 4 kilo do tej pory (11 tydz.)bo jak jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży to byłam 2 tygodnie na diecie i schudłam 3 kilo. A potem z rozpędu metabolizmu jeszcze 1 kg.
Nie utratą wagi powinnaś z resztą się przejmować (bo jest bardzo mała na razie), ale raczej tym czy dostarczasz wszystkich składników odżywczych. Bo nie chudość jest groźna, ale np. awitaminoza
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie martw się. Ja niestety przed ciążą przytyłam sporo ponad moją normalną wagę- z różnych powodów. Ciążę więc zaczęłam cięższa niż powinnam, chociaż niby nadal w normie. Brzuch mi już rośnie, wyraźnie go widać, a waga spadła o 1kg. To normalne na początku, a mnie nawet cieszy biorąc pod uwagę ten nadważony start. Odżywiam się bardzo zdrowo, więc brakiem składników dla dziecka nie muszę się martwić.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
spokojnie ja również schudłam 4kg i dopiero w 24tc wyrownalam wagę. A teraz 3 kg na +. Tak wiec jest czas na wszystko. Jak wyniki ok to żaden problem. Ja również chudlam przez mdłości. A propo spróbujcie Coli na mdłości. Mi pomogło. 0,5-1 szkl.w ciągu dnia po troszku nie zaszkodzi, a pomaga w jedzeniu.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-

[/