X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból z przodu głowy
Odpowiedz

Ból z przodu głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vajolet Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem w 20 tc i od jakiś 3 tygodni dokucza mi ból z przodu głowy po lewej stronie. Nie jest to jednak taki typowy ból głowy bo pojawia się przy kaszlu lub kichnięciu oraz rano kiedy podnosze głowę. Gdzieś czytałam, że może to być spowodowane wzrostem ciśnienia śródczaszkowego. Nie wiem czy mam się tym martwić... czy któraś z Was miala taką przypadłość w ciąży?

14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
    16 04.2018 -beta 1770
    18.04.2018-beta 4551
    20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
    24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ