WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból z przodu głowy
Odpowiedz

Ból z przodu głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vajolet Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem w 20 tc i od jakiś 3 tygodni dokucza mi ból z przodu głowy po lewej stronie. Nie jest to jednak taki typowy ból głowy bo pojawia się przy kaszlu lub kichnięciu oraz rano kiedy podnosze głowę. Gdzieś czytałam, że może to być spowodowane wzrostem ciśnienia śródczaszkowego. Nie wiem czy mam się tym martwić... czy któraś z Was miala taką przypadłość w ciąży?

14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
    16 04.2018 -beta 1770
    18.04.2018-beta 4551
    20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
    24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ