X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból z przodu głowy
Odpowiedz

Ból z przodu głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vajolet Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem w 20 tc i od jakiś 3 tygodni dokucza mi ból z przodu głowy po lewej stronie. Nie jest to jednak taki typowy ból głowy bo pojawia się przy kaszlu lub kichnięciu oraz rano kiedy podnosze głowę. Gdzieś czytałam, że może to być spowodowane wzrostem ciśnienia śródczaszkowego. Nie wiem czy mam się tym martwić... czy któraś z Was miala taką przypadłość w ciąży?

14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
    16 04.2018 -beta 1770
    18.04.2018-beta 4551
    20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
    24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ