Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr Ból z przodu głowy
Odpowiedz

Ból z przodu głowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Vajolet Debiutantka

Wysłany: 24 lipca 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Jestem w 20 tc i od jakiś 3 tygodni dokucza mi ból z przodu głowy po lewej stronie. Nie jest to jednak taki typowy ból głowy bo pojawia się przy kaszlu lub kichnięciu oraz rano kiedy podnosze głowę. Gdzieś czytałam, że może to być spowodowane wzrostem ciśnienia śródczaszkowego. Nie wiem czy mam się tym martwić... czy któraś z Was miala taką przypadłość w ciąży?

14.04.2018 -35dc pozytywny test ciążowy
    16 04.2018 -beta 1770
    18.04.2018-beta 4551
    20.04.2018-USG i dwa pęcherzyki ciążowe -BLIZNIAKI!!!
    24.07.2018 -20 tc. Dwie dziewczynki! :)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ