Ciążowy brzuszek :) Kiedy!?
-
Hej dziewczyny!
Pochwalcie się - kiedy pojawił Wam się ewidentnie widoczny dla Was brzuszek?
Ja mam pełne 14 tygodni ciąży i narazie nie zauważam Mam nadwagę i solidną budowę, biodra szerokie, ale do otyłości mi daaaaleko. I troszkę swojego tłuszczyku na brzuszku... i nic a nic nie widać!
Jak to jest u Was? -
Jestem szczupła, w tej chwili 22tydz.i 2dni i brzuszek już widać ewidentnie przy opiętych ubraniach. Do 19 tygodnia nie było nic widać chyba, że położyłam się na plecach- wtedy brzuch trochę się odznaczał. Teraz porównując zdjęcie z przed tygodnia do dzisiaj widać, że nasza mała Maja rośnie jak na drożdżach 😁
amelka_27 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem w 11 tygodniu , a widać od ok 2 tygodni, ale jestem bardzo szczupła. Mam wrażenie, że mam taki brzuch, bo cierpię od początku na wzdęcia zołądka. Ledwo zaszłam, a już wszyscy sąsiedzi zaczęli pytać o ciąże, bo tak bardzo było widać
To moja 1 ciąża, więc w sumie mi to nie przeszkadza, cieszę się z tego...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Ja zawsze miałam szczupłą talię i brzuszek na początku był taki jakbym się po prostu objadła Chociaż spodnie uciskały mnie prawie od początku. Musiałam kupić ciążowe spodnie które mi spadały i dodatkowy pasek z góry zawijałam w pasie ale najważniejszy był krój- nisko wycięte z przodu nie uciskały. Dopiero około 16 tygodnia coś zaczęło być lekko widać, a od 17go tygodnia w sumie z dnia na dzień widać że coś rośnie (tak twierdzi mój narzeczony ;P)
Anka Q lubi tę wiadomość
-
Ja od niedwana, od 14tc widzę lekkie zaokrąglenie jak zakasam bluzkę przed lustrem. Lekko wypukłu brzuch. Jestem bardzo szczupła i wysportowana. Myślę, że mięśnie brzucha robią mi taki gorset, że jeszcze sobie poczekam na prawdziwie ciążowy brzuszek.
A jak rano leżę na plecach to mogę bez trudu wymacać wypukłość macicy . Niezłe jaja. -
Hej, ja jestem szczupła i drobna i u mnie do 21 tygodnia w ogóle nie było widać, że jestem w ciąży. Wieczorem, jak mąż na mnie patrzył, to mówił, że mam brzuch, jakbym miała wzdęcia 🤣 aktualnie 23 tc, coś tam widać, ale nadal mogę chodzić w większości swoich ubrań
-
MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
Witam wszystkich
Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
E-mail: [email protected]
Dziękuję Ci -