X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr USG II trymestru - Trójmiasto
Odpowiedz

USG II trymestru - Trójmiasto

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • MrsKiss Autorytet

Wysłany: 30 marca 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy możecie polecić kogoś na usg połówkowe? Słyszałam dobrą opinię na temat dr Męzyk w Centrum Medycznym Nowe Orłowo, i o dr Brzósce z Invicty w Gdańsku, ale jak się wczytuję w opinie w internecie to nie mogę się zdecydować. Nie chciałabym trafić tak źle, jak na USG w I trymestrze :P I w którym tygodniu na nim byłyście lub się wybieracie? Ze względu na wyjazd policzyłam, że w 20 tygodniu się nie załapię i nie wiem czy lepiej 19 czy 21...

lJ4Sp2.png
    tDtKp2.png
  • Paulina099 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2017, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I kogo wybrałaś? :)

• MrsKiss Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam do Ewy Mężyk w Centrum Medycznym Orłowo. Profesjonalnie i bardzo miło ;)

lJ4Sp2.png
    tDtKp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2017, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dr deoring - przyjmuje we wrzeszczu

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ