X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr infekcje
Odpowiedz

infekcje

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka7 Nowa

Wysłany: 15 marca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy ten temat pasuje tu na tym forum ale muszę Was zapytać, jeśli nie pasuje to przepraszam. Otóż mam problem bo swędzą mnie wargi sromowe nie wiem czy to jakaś infekcja. Dzwoniłam dziś do swojej lekarki ale nie mogła rozmawiać. Może Wy mi coś poradzicie? miałyście taki problem? jestem w 34 tyg ciąży. Oczywiście jutro też zadzwonię do lekarki i spróbuję się umówić na wizytę, ale martwi mnie to :(

Stokrotka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Infekcja w ciąży to norma ja często z nią walczę! Lek na pewno globulki ci przepisze możesz kupic maść lub żel w aptece antybakteryjny ! NP masc clotrimazolum.. Multi gin żel.. Kup sobie probiotyk ginekolog, doustny jak bierzesz czopki

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ