Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr kłucie w plecach i ból brzucha
Odpowiedz

kłucie w plecach i ból brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Miałam dziś bardzo bolesne doświadczenie. Nie raz ból pleców mi dokuczał jednak dziś przy opróżnianiu pęcherza zaatakował mnie niemiłosierny ból (jak by mi igły wbijali) w dolnej części kręgosłupa, rozchodzący się na prawy bok i brzuch. Ból nie do opisania, momentalnie łzy napłynęły mi do oczu i się wyprostowałam. Co dziwne bolało tak jak siadałam lub się kładłam a przy staniu nie. Jestem w 31 tygodniu ciąży. Ostatnio na wizycie ginekologicznej gin . zalecił mi oszczędzanie się i postraszył wcześniejszym porodem. Czy ten ból mógł mieć coś z tym wspólnego? Czy któraś z was takie bóle miała?

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja niestety czegoś takiego nie miałam mimo, że kręgosłup doskwiera, jak się boisz skontaktuj się ze swoim ginekologiem.

Niuninka lubi tę wiadomość

• mloda1995 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od wczoraj tak boli w krzyżu niemiłosiernie. Najgorzej jest po krótkim spacerku -_- Do tego doszedł ból brzucha jak na okres i ból krocza i pachwiny.
    Wizytę mam 8.04....... jestem w 29 tygodniu

dxomzbmhjk9kajsy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ