X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr kłucie w plecach i ból brzucha
Odpowiedz

kłucie w plecach i ból brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Miałam dziś bardzo bolesne doświadczenie. Nie raz ból pleców mi dokuczał jednak dziś przy opróżnianiu pęcherza zaatakował mnie niemiłosierny ból (jak by mi igły wbijali) w dolnej części kręgosłupa, rozchodzący się na prawy bok i brzuch. Ból nie do opisania, momentalnie łzy napłynęły mi do oczu i się wyprostowałam. Co dziwne bolało tak jak siadałam lub się kładłam a przy staniu nie. Jestem w 31 tygodniu ciąży. Ostatnio na wizycie ginekologicznej gin . zalecił mi oszczędzanie się i postraszył wcześniejszym porodem. Czy ten ból mógł mieć coś z tym wspólnego? Czy któraś z was takie bóle miała?

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ja niestety czegoś takiego nie miałam mimo, że kręgosłup doskwiera, jak się boisz skontaktuj się ze swoim ginekologiem.

Niuninka lubi tę wiadomość

• mloda1995 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie od wczoraj tak boli w krzyżu niemiłosiernie. Najgorzej jest po krótkim spacerku -_- Do tego doszedł ból brzucha jak na okres i ból krocza i pachwiny.
    Wizytę mam 8.04....... jestem w 29 tygodniu

dxomzbmhjk9kajsy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ