X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Odstawienie luteiny pod koniec ciąży
Odpowiedz

Odstawienie luteiny pod koniec ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny które biorą luteine, kiedy odstawiacie i czy znacie przypadki że po odstawieniu poród nadszedł szybciej? :D
    Jestem prawie w połowie 37 tc i od dziś lekarz kazał odstawiać, strasznie sie stresuje że coś się ruszy szybciej, wiem że to juz dobry czas na rodzenie ale mimo wszystko jest to stresujące ze w każdej chwili może coś się zadziać :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez luteiny też nie wiesz kiedy.
    Ja chodziłam 3tyg z rozwarciem które postępowało bałam się ze wody odejdą np w autobusie :-).
    Bez obaw dziecko samo zadecyduje

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz chyba pisałam na innym wątku ze po odstawieniu luteiny w 35 tyg skurcze minęły i nic do dziś nie chce się rozkręcić.. a chodzę z rozwarcie i bez szyjki. Ba chodzę.. myje podłogi i spacery i seksy i nic.. a tak chciałabym juz urodzić.. ma te chwile luteina jest dla mnie przereklamowana ;)

• Lila84 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy odstawiałyście luteine z dnia na dzień czy pod koniec miałyście zmniejszoną dawkę?

Lenka <3 35t1d 2522 gramy szczęścia <3

Czekamy na Ciebie córeczko <3
    d76e967a38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila84 wrote:
    Dziewczyny czy odstawiałyście luteine z dnia na dzień czy pod koniec miałyście zmniejszoną dawkę?
    ja z dnia na dzien ale to byl 35 tydzien ciazy...

• Lila84 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info
    Wstępnie też mam brać do 35 tygodnia ale jak to będzie w praktyce to zobaczymy ;-)

Lenka <3 35t1d 2522 gramy szczęścia <3

Czekamy na Ciebie córeczko <3
    d76e967a38.png
  • Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z dnia na dzień w 37 tc i 2 dzień.

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • mareczkowa Koleżanka

Wysłany: 18 listopada 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też odstawiłam z dnia na dzień ok. 30 tc. Też mam obawy, że coś się przyśpieszy, ale narazie jest ok.

p19u3e3keqh6k6fi.png
    3jvzanlilcl7l3tn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ