X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród w Olsztynie
Odpowiedz

Poród w Olsztynie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lavariavel Autorytet

Wysłany: 16 marca, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy rodził ktoś z Was w ostatnim czasie w szpitalach w Olsztynie? Możecie się wypowiedzieć.
    Rozważam poród w szpitalu Wojewódzkim, jednak boję się tego, że tam już empatia wyginęła. Niby wiem, że są młodzi lekarze, położne i wgl, ale mimo wszystko nieco się boję.
    Jak oceniacie sam stan oddziału, opiekę i wgl

preg.png
  • Idawoll Autorytet

Wysłany: 31 marca, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zobaczyłam ten wątek, a dosłownie 2 dni temu spotkałam koleżankę, która rodziła niedawno w Olsztynie. Bardzo polecała ten szpital, opiekę, wszystko.
    Inna koleżanka rodziła tam niespełna 3 lata temu, także była bardzo zadowolona.

2022
    07.11.⏸️
    2023
    07. (39+3) Ninka! 💖

2024
    12. cb 💔 poronienie samoistne

2025
    28.07. ⏸️

2026
    04. (38+6) Michaś 🐣
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ