X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badanie kobiet - proszę o pomoc!
Odpowiedz

Badanie kobiet - proszę o pomoc!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • siaa23 Nowa

Wysłany: 22 stycznia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,

Jestem studentką V roku psychologii i poszukuję do udziału w badaniach kobiet, które doświadczyły samoistnego poronienia.
    Każdą z Pań, która podjęłaby się wzięcia udziału w badaniach odsyłam na stronę internetową, na które umieściłam swoją ankietę:

https://docs.google.com/forms/d/1TiqEVihGc--RK8A3otLaneNprPDSlpe2qNeZ6xCrKsg/viewform

Będę wdzięczna za każdą pomoc. W razie pytań czy wątpliwości, proszę o kontakt pod adres e-mail: [email protected]

Pozdrawiam,
    Joanna

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ