PMS przed pierszym okresem
-
Witajcie. Mam pytanie do dziewczyn które mają/mialy PMS. Ja przed okresem zawsze mialam bardzo bolesne piersi i bylam mocno rozdrażniona. 10 września miałam zabieg łyżeczkowania po wywołanym poronieniu martwej ciąży (10tc). Czy przed pierwszym okresem po zabiegu odczuwalyscie bolesność piersi i wogóle czułyscie ze okres sie zbliża?Aniołek 9/2014 [*]
-
Ja zawsze miałam wcześniej PMS, bolesność piersi, ociężałość, wrażliwość, płaczliwość.
Dziś dostałam pierwszą @ po poronieniu 11/09 i nie miałam nic z objawów, które były zawsze wcześniej. Piersi miękkie, nie bolące, pobolewanie brzucha tylko było gdzieś od 2 dni.
Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
agnb6 wrote:Ja zawsze miałam wcześniej PMS, bolesność piersi, ociężałość, wrażliwość, płaczliwość.
Dziś dostałam pierwszą @ po poronieniu 11/09 i nie miałam nic z objawów, które były zawsze wcześniej. Piersi miękkie, nie bolące, pobolewanie brzucha tylko było gdzieś od 2 dni.
To dokładnie jak u mnie. Dostałam @ w piatek, równo 5 tygodni po zabiegu. Bez żadnych wcześniejszych objawów. Zero bólu piersi. Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło bo od kąd pamiętam piersi tak mnie bolą przed @ że nie mogę sie do nich dotknąć.Aniołek 9/2014 [*]
-
nick nieaktualnyJutro będzie 6 tygodni od poronienia (9tydień) i @ ani widu ani słychu. niby boli mnie brzuch jak na @. za to strasznie boli mnie jajnik ból aż promieniuje na nogę. zgłaszałam to lekarzowi jak byłam na kontroli ale on powiedział że to normalne po poronieniu.
ASIA -