X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Męty w oku-czy maja wplyw na porod,sn czy cc?
Odpowiedz

Męty w oku-czy maja wplyw na porod,sn czy cc?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olka86 Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2018, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w 32 tc,zaczelam sie zastanawiac czy mety które widzę w oczach w jednym.jakaś niteczka i w drugim tez moze ze dwa paproszk beda miec wplyw na porod,nie rozmawialam jeszcze z lekarzem na ten temat,ale powinnam,jakos nie myslalam o tym kompletnie,tak sie do tych niteczek przyzwyczailam,ale zaczelam sie martwic wlasnie czy poród sn bedzie w tym przypadku bezpieczny czy moze sn,da rade?

• Daniela Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2018, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodziłam dwukrotnie sn. Przyznam, że nawet nie pomyślałam, że męty mogłyby być wskazaniem do cc. Masa ludzi ma męty, choć pewnie część nawet sobie z tego sprawy nie zdaje. Ja też bym pewnie nie wiedziała, gdyby nie to, że musiałam zrobić z innego powodu USG gałki ocznej.

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
  • Olka86 Znajoma

Wysłany: 24 lutego 2018, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A rodzilas z nimi I wszystko bylo ok?nie przybylo ich,bo taka mi mysl przeszla przez glowe

• Daniela Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam odczucia, by było ich więcej. Diagnozę miałam postawioną w 2006r., rodziłam w 2013 i 2015.Nie zauważyłam żadnej zmiany.

❤️2013
    ❤️2015
    ❤️2018
    ❤️2020
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ