X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Wstydliwy peoblem! OWSIKI! RATUNKU
Odpowiedz

Wstydliwy peoblem! OWSIKI! RATUNKU

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wioletkaaa Nowa

Wysłany: 2 września 2019, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy miała któraś problem z owsikami??? Czy wiecie co powinnam zrobić? Dziś jem czosnek i ogórki kiszone ale co dalej? Jestem w 17tc za dwa dni wizyta u ginekologa z tego co wiem nie ma bezpiecznego leku na to w okresie ciazy😢jak sobie pomóc????

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2020, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odzywam się na wypadek jakby temat był komuś potrzebny. Ja zaraziłam się od córki, lekarz pozwolił wziąć lek.
    Podobno można też bez leku ale trzeba wyciągać je i odstawić słodkie i mleczne produkty na rzecz kiszonek i czosnku

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ