X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zioła podnoszące płodność. Jakie?
Odpowiedz

Zioła podnoszące płodność. Jakie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Beti33 Nowa

Wysłany: 28 stycznia 2021, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam,

Staramy się z mężem o dziecko od dobrych kilku miesięcy. Wyniki mamy obydwoje OK. Lekarz sugeruje próbować, ewentualnie badać się dalej. Chcielibyśmy w jakiś naturalny sposób (bez farmakoterapii) zwiększyć możliwości...

Sporo się naczytałam o tzw. ziołach na płodność. Pytanie czy są skuteczne? Znalazłam takie zestawienie: https://sferaintymna.pl/ziola-na-plodnosc/ - czy ktoś stosował któreś z opisanych ziół i może powiedzieć, że to działa? Ewentualnie co możecie doradzić w naszej sytuacji?

Z góry dziękuję za pomoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 14:43

• Aniołek85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Shatavari i Maca. Ja stosowałam te adaptogeny od firmy Mother's Protect o nazwie Królowa. Po roku starań w pierwszym cyklu 💪

f2w390bvn9840dlx.png
  • kalinka Znajoma

Wysłany: 5 maja 2021, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co do naturalnych sposobów... na pewno nie ma nic lepszego niz ruch i dobra dieta. potem suplementacja(mowie o tobie i partnerze caly czas jakby co) magnez, wit d, dla Ciebie kwas foliowy. do seksu moge polecic prefert zel wspomagajcy poczecie. i przede wszystkim mniej stresu, wiecej chwil razem :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ