SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zioła podnoszące płodność. Jakie?
Odpowiedz

Zioła podnoszące płodność. Jakie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Beti33 Nowa

Wysłany: 28 stycznia 2021, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam,

Staramy się z mężem o dziecko od dobrych kilku miesięcy. Wyniki mamy obydwoje OK. Lekarz sugeruje próbować, ewentualnie badać się dalej. Chcielibyśmy w jakiś naturalny sposób (bez farmakoterapii) zwiększyć możliwości...

Sporo się naczytałam o tzw. ziołach na płodność. Pytanie czy są skuteczne? Znalazłam takie zestawienie: https://sferaintymna.pl/ziola-na-plodnosc/ - czy ktoś stosował któreś z opisanych ziół i może powiedzieć, że to działa? Ewentualnie co możecie doradzić w naszej sytuacji?

Z góry dziękuję za pomoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 14:43

• Aniołek85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Shatavari i Maca. Ja stosowałam te adaptogeny od firmy Mother's Protect o nazwie Królowa. Po roku starań w pierwszym cyklu 💪

f2w390bvn9840dlx.png
  • kalinka Znajoma

Wysłany: 5 maja 2021, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co do naturalnych sposobów... na pewno nie ma nic lepszego niz ruch i dobra dieta. potem suplementacja(mowie o tobie i partnerze caly czas jakby co) magnez, wit d, dla Ciebie kwas foliowy. do seksu moge polecic prefert zel wspomagajcy poczecie. i przede wszystkim mniej stresu, wiecej chwil razem :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ