X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zioła podnoszące płodność. Jakie?
Odpowiedz

Zioła podnoszące płodność. Jakie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Beti33 Nowa

Wysłany: 28 stycznia 2021, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam,

Staramy się z mężem o dziecko od dobrych kilku miesięcy. Wyniki mamy obydwoje OK. Lekarz sugeruje próbować, ewentualnie badać się dalej. Chcielibyśmy w jakiś naturalny sposób (bez farmakoterapii) zwiększyć możliwości...

Sporo się naczytałam o tzw. ziołach na płodność. Pytanie czy są skuteczne? Znalazłam takie zestawienie: https://sferaintymna.pl/ziola-na-plodnosc/ - czy ktoś stosował któreś z opisanych ziół i może powiedzieć, że to działa? Ewentualnie co możecie doradzić w naszej sytuacji?

Z góry dziękuję za pomoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 14:43

• Aniołek85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Shatavari i Maca. Ja stosowałam te adaptogeny od firmy Mother's Protect o nazwie Królowa. Po roku starań w pierwszym cyklu 💪

f2w390bvn9840dlx.png
  • kalinka Znajoma

Wysłany: 5 maja 2021, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co do naturalnych sposobów... na pewno nie ma nic lepszego niz ruch i dobra dieta. potem suplementacja(mowie o tobie i partnerze caly czas jakby co) magnez, wit d, dla Ciebie kwas foliowy. do seksu moge polecic prefert zel wspomagajcy poczecie. i przede wszystkim mniej stresu, wiecej chwil razem :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ