X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Zioła podnoszące płodność. Jakie?
Odpowiedz

Zioła podnoszące płodność. Jakie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Beti33 Nowa

Wysłany: 28 stycznia 2021, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wam,

Staramy się z mężem o dziecko od dobrych kilku miesięcy. Wyniki mamy obydwoje OK. Lekarz sugeruje próbować, ewentualnie badać się dalej. Chcielibyśmy w jakiś naturalny sposób (bez farmakoterapii) zwiększyć możliwości...

Sporo się naczytałam o tzw. ziołach na płodność. Pytanie czy są skuteczne? Znalazłam takie zestawienie: https://sferaintymna.pl/ziola-na-plodnosc/ - czy ktoś stosował któreś z opisanych ziół i może powiedzieć, że to działa? Ewentualnie co możecie doradzić w naszej sytuacji?

Z góry dziękuję za pomoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2021, 14:43

• Aniołek85 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2021, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam Shatavari i Maca. Ja stosowałam te adaptogeny od firmy Mother's Protect o nazwie Królowa. Po roku starań w pierwszym cyklu 💪

f2w390bvn9840dlx.png
  • kalinka Znajoma

Wysłany: 5 maja 2021, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej co do naturalnych sposobów... na pewno nie ma nic lepszego niz ruch i dobra dieta. potem suplementacja(mowie o tobie i partnerze caly czas jakby co) magnez, wit d, dla Ciebie kwas foliowy. do seksu moge polecic prefert zel wspomagajcy poczecie. i przede wszystkim mniej stresu, wiecej chwil razem :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ