X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Pytania do eksperta Owulacja przed czy po?

Owulacja przed czy po?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agnieszka_s Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2019, 18:19

/  Zgłoś
    Witam, w tym cyklu robiłam usg aby potwierdzić owulacje. Śluz płodny miałam do 11.08, 14 miałam robione pierwsze usg z którego wynika że mój pęcherzyk ma 23 mm, kolejne usg pokazało że pęcherzyk ma 25 cm i lekarz powiedział że pęcherzyk się zapada widać ciałko krwotocze i pojawił się płyn w zatoce daglasa. Dziś kolejne usg pęcherzyk 28 cm nadal ciałko krwotocze oraz płyn zaś brak ciałka żółtego. Lekarz mówi że cykl raczej stracony zaś nie jest pewien czy do owulacji nie doszło prędzej. Czy spisać cykl na straty czy jest jeszcze szansa? Dodam że endometrium mialam 8,9 mm a po ostatni usg endometrium wynosi 7,8 mm.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ