Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bhcg przy duphastonie
Odpowiedz

Bhcg przy duphastonie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • asianko Nowa

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Wczoraj skończyłam brać duphaston i dziś 25dc wykonałam Bhcg wyszła ujemnie. Z reguły mam cykle 30 dniowe. Jestem po IUI czy to nie za wcześnie jednak na test?
    Czy biorąc duphaston bierze się pod uwagę termin miesiączki czy po prostu jak skończyłam tabletki to już wynik testu jest wiarygodny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile dni po owulacji i IUI?

• asianko Nowa

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IUI było w 12dc, pęcherzyki jeszcze nie były pęknięte. Tzn jeden już prawie (miał cienką ściankę i się sączył), drugi jeszcze był cały.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ