Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bhcg przy duphastonie
Odpowiedz

Bhcg przy duphastonie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • asianko Nowa

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Wczoraj skończyłam brać duphaston i dziś 25dc wykonałam Bhcg wyszła ujemnie. Z reguły mam cykle 30 dniowe. Jestem po IUI czy to nie za wcześnie jednak na test?
    Czy biorąc duphaston bierze się pod uwagę termin miesiączki czy po prostu jak skończyłam tabletki to już wynik testu jest wiarygodny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile dni po owulacji i IUI?

• asianko Nowa

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IUI było w 12dc, pęcherzyki jeszcze nie były pęknięte. Tzn jeden już prawie (miał cienką ściankę i się sączył), drugi jeszcze był cały.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ