X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Blada druga kreska po pregnulu
Odpowiedz

Blada druga kreska po pregnulu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marvillosa Debiutantka

Wysłany: 30 października 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 15 dni po pregnulu mam bladą drugą kreskę. Możliwe że jest jeszcze we krwi? Dziękuje za odpowiedź

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem już nie powinno być chyba max do 7-10 dni po, może jesteś w ciąży??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 17:35

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • marvillosa Debiutantka

Wysłany: 30 października 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    Z tego co wiem już nie powinno być chyba max do 7-10 dni po, może jesteś w ciąży??

Jestem po pierwszym cyklu z CLO. Progesteronu 9 dni po owulacji bylo 11 więc owu była. Także sama jestem ciekawa czy się udało :)

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jesteś 15 po podaniu pregnylu Tak?? A ile dni po owulacji jeśli była i miałaś podany zastrzyk to mialas pewnie monitoring?? Ja dokładnie jie wiem miałem jeden cykl ma pregnylu Ale nienrobilam testu bo cykle mam regularne i po prostu dostałam miesiączke w terminie.a kiedy masz termin @???

phv3n5q.png
  • marvillosa Debiutantka

Wysłany: 30 października 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    Ale jesteś 15 po podaniu pregnylu Tak?? A ile dni po owulacji jeśli była i miałaś podany zastrzyk to mialas pewnie monitoring?? Ja dokładnie jie wiem miałem jeden cykl ma pregnylu Ale nienrobilam testu bo cykle mam regularne i po prostu dostałam miesiączke w terminie.a kiedy masz termin @???

Dziś 29 dc. Pregnyl w 13. Owu pewnie byla od 14-16. Co do terminu @ to mam nieregularne więc ciężko ocenić kiedy ma być. Wczoraj robiłam test - 15 dni po pregnylu

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to myślę że najlepiej będzie jak zrobisz krew jest duża szansa że ten pozytywny test to ciąża a nie pregnyl.

phv3n5q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ