Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Blada druga kreska po pregnulu
Odpowiedz

Blada druga kreska po pregnulu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • marvillosa Debiutantka

Wysłany: 30 października 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 15 dni po pregnulu mam bladą drugą kreskę. Możliwe że jest jeszcze we krwi? Dziękuje za odpowiedź

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem już nie powinno być chyba max do 7-10 dni po, może jesteś w ciąży??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2016, 17:35

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • marvillosa Debiutantka

Wysłany: 30 października 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    Z tego co wiem już nie powinno być chyba max do 7-10 dni po, może jesteś w ciąży??

Jestem po pierwszym cyklu z CLO. Progesteronu 9 dni po owulacji bylo 11 więc owu była. Także sama jestem ciekawa czy się udało :)

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jesteś 15 po podaniu pregnylu Tak?? A ile dni po owulacji jeśli była i miałaś podany zastrzyk to mialas pewnie monitoring?? Ja dokładnie jie wiem miałem jeden cykl ma pregnylu Ale nienrobilam testu bo cykle mam regularne i po prostu dostałam miesiączke w terminie.a kiedy masz termin @???

phv3n5q.png
  • marvillosa Debiutantka

Wysłany: 30 października 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa wrote:
    Ale jesteś 15 po podaniu pregnylu Tak?? A ile dni po owulacji jeśli była i miałaś podany zastrzyk to mialas pewnie monitoring?? Ja dokładnie jie wiem miałem jeden cykl ma pregnylu Ale nienrobilam testu bo cykle mam regularne i po prostu dostałam miesiączke w terminie.a kiedy masz termin @???

Dziś 29 dc. Pregnyl w 13. Owu pewnie byla od 14-16. Co do terminu @ to mam nieregularne więc ciężko ocenić kiedy ma być. Wczoraj robiłam test - 15 dni po pregnylu

• Dariaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to myślę że najlepiej będzie jak zrobisz krew jest duża szansa że ten pozytywny test to ciąża a nie pregnyl.

phv3n5q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ