Ciąża?
-
Witam. Od ponad roku staramy się z mężem o dziecko. Kochaliśmy się w dni płodne (po otrzymaniu pozytywnego testu owulacyjnego) . Trzy dni przed spodziewanym okresem wystąpiło krwawienie. Moje okresy są bardzo belesne i obwite z licznymi skrzepami. Jednak tym razem nie czułam nic, prócz mrowienia podbrzusza poprzedniego wieczoru. Dziś jest czwarty dzień krwawienia. Przez dwa pierwsze dni krwawienie było skąpe wczoraj (3 dzień) wystąpiło tylko plamienie, dziś nadal występuje plamienie ale bardzo małe w kolorze jasnoczerwonym i brązowym. Krew była jasna bez skrzepów, nie bolą mnie piersi ale mam bardzo tkliwe brodawki. Wczorajszy wieczorny test wyszedł negatywny. Czy jest możliwość, że jestem w ciąży? Kobieta, 23 lata
-
Witam. Nie można wykluczyć ciazy bo zdaza się krwawinie na pocztaku ciazy . Na plamienie implantacyjne trochę za długo aczkolwiek tez noe mogę być tego pewna . Mogę dodać tylko ,ze mialam kiedys podbnie. I caly czas mialm nadzieje ,noesty po skapej miesiączce zrobula test i był negatyw.
-
Staram się nie robić sobie nadziei jednak zastanawia mnie brak bólu. Normalnie mam bardzo bolesne okresy, bez tabletek przeciwbólowych nie jestem w stanie funkcjonować, kilka dni przed mam tak obolałe piersi, że ciężko mi się przewrócić z boku na bok w łóżku. Zastanawiam się nad wykonaniem testu jutro rano.
-
Życzę Ci tego ,zey byla to ciąża. Wiem ,ze do rzeczy się mówi ale lepiej się mile zaskoczyć niz rozczarować. Woem ,ze jak bardzo się chce to z reguły jest ciężko zajsc. Chociaz duzo moich znajomych planowali i udalo się im szybko zajsc . Jak zrobisz test ,to daj znać. Trzymam kciuki. A teraz plamisz czy jest tes krew?
-