Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża i alergia na pyłki
Odpowiedz

Ciąża i alergia na pyłki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak sobie radzicie w tym trudnym okresie dla alergików? Zaczęła się wiosna i pyłki wszędzie latają. Ja osobiście kicham, smarkam. Makijażu nie robię bo i tak się rozmazuje. A leków brać nie wolno...

iv093e5eynq4wz4z.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iśka, jesteś pod opieką alergologa?
    Z bezpiecznych metod to płukanie nosa i przemywanie oczu solą fizjologiczną :)

ug3715nmrb0zdbvc.png

• ejsza Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mały problem z alergią, ale ponoć płukanie nosa Sinus Rinse pomaga. Ja stosowałam gdy miałam problem z zatokami. Na allegro kupiłam zestaw (butelka + saszetki). Na You Tubie sa filmiki jak nawet przedszkolaki płukają nos.

ejsza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ