X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża i alergia na pyłki
Odpowiedz

Ciąża i alergia na pyłki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak sobie radzicie w tym trudnym okresie dla alergików? Zaczęła się wiosna i pyłki wszędzie latają. Ja osobiście kicham, smarkam. Makijażu nie robię bo i tak się rozmazuje. A leków brać nie wolno...

iv093e5eynq4wz4z.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iśka, jesteś pod opieką alergologa?
    Z bezpiecznych metod to płukanie nosa i przemywanie oczu solą fizjologiczną :)

ug3715nmrb0zdbvc.png

• ejsza Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mały problem z alergią, ale ponoć płukanie nosa Sinus Rinse pomaga. Ja stosowałam gdy miałam problem z zatokami. Na allegro kupiłam zestaw (butelka + saszetki). Na You Tubie sa filmiki jak nawet przedszkolaki płukają nos.

ejsza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ