X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża i alergia na pyłki
Odpowiedz

Ciąża i alergia na pyłki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak sobie radzicie w tym trudnym okresie dla alergików? Zaczęła się wiosna i pyłki wszędzie latają. Ja osobiście kicham, smarkam. Makijażu nie robię bo i tak się rozmazuje. A leków brać nie wolno...

iv093e5eynq4wz4z.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iśka, jesteś pod opieką alergologa?
    Z bezpiecznych metod to płukanie nosa i przemywanie oczu solą fizjologiczną :)

ug3715nmrb0zdbvc.png

• ejsza Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mały problem z alergią, ale ponoć płukanie nosa Sinus Rinse pomaga. Ja stosowałam gdy miałam problem z zatokami. Na allegro kupiłam zestaw (butelka + saszetki). Na You Tubie sa filmiki jak nawet przedszkolaki płukają nos.

ejsza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ