X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża i alergia na pyłki
Odpowiedz

Ciąża i alergia na pyłki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iśka Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak sobie radzicie w tym trudnym okresie dla alergików? Zaczęła się wiosna i pyłki wszędzie latają. Ja osobiście kicham, smarkam. Makijażu nie robię bo i tak się rozmazuje. A leków brać nie wolno...

iv093e5eynq4wz4z.png
  • ash Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iśka, jesteś pod opieką alergologa?
    Z bezpiecznych metod to płukanie nosa i przemywanie oczu solą fizjologiczną :)

ug3715nmrb0zdbvc.png

• ejsza Koleżanka

Wysłany: 24 kwietnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam mały problem z alergią, ale ponoć płukanie nosa Sinus Rinse pomaga. Ja stosowałam gdy miałam problem z zatokami. Na allegro kupiłam zestaw (butelka + saszetki). Na You Tubie sa filmiki jak nawet przedszkolaki płukają nos.

ejsza
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ