Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy możliwe, że to krwawienie implatacyjne?
Odpowiedz

Czy możliwe, że to krwawienie implatacyjne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 98daria98 Nowa

Wysłany: 27 stycznia 2025, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 6 stycznia miałam potwierdzoną owu. To dopiero 1 miesiac staran. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test ciazowy, wyszedl negatywny. Po 2 dniach od wykonania testu zaczal bolec mnie brzuch. Zauwazylam pare kropel krwi na bieliznie w kolorze jasno czerwonym oraz brązowy śluz. Nastepnego dnia krwi bylo duzo wiecej przypominajac normalny okres. Po tych 2 dniach spowrotem zaczęłam mieć brązowy śluz. W pierwszy dzień wystąpienia krwawienia zrobiłam test i ponownie negatywny. Czy jest sens robić kolejny test? Czy to raczej zwykły okres. Dodam że nigdy tak nie miałam okres zawsze 5 dni i dużo krwi. Cykle ok 35 dni.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2025, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    98daria98 wrote:
    Witam, 6 stycznia miałam potwierdzoną owu. To dopiero 1 miesiac staran. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test ciazowy, wyszedl negatywny. Po 2 dniach od wykonania testu zaczal bolec mnie brzuch. Zauwazylam pare kropel krwi na bieliznie w kolorze jasno czerwonym oraz brązowy śluz. Nastepnego dnia krwi bylo duzo wiecej przypominajac normalny okres. Po tych 2 dniach spowrotem zaczęłam mieć brązowy śluz. W pierwszy dzień wystąpienia krwawienia zrobiłam test i ponownie negatywny. Czy jest sens robić kolejny test? Czy to raczej zwykły okres. Dodam że nigdy tak nie miałam okres zawsze 5 dni i dużo krwi. Cykle ok 35 dni.
    Ja ostatni taki okres miałam że się spóźniał i 4 dni plamilam z dniowa przerwa między tym a test pokazał negatyw, taki inny okres po prostu może się zdarzyć ,trzeba obserwować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ