X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy możliwe, że to krwawienie implatacyjne?
Odpowiedz

Czy możliwe, że to krwawienie implatacyjne?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 98daria98 Nowa

Wysłany: 27 stycznia, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 6 stycznia miałam potwierdzoną owu. To dopiero 1 miesiac staran. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test ciazowy, wyszedl negatywny. Po 2 dniach od wykonania testu zaczal bolec mnie brzuch. Zauwazylam pare kropel krwi na bieliznie w kolorze jasno czerwonym oraz brązowy śluz. Nastepnego dnia krwi bylo duzo wiecej przypominajac normalny okres. Po tych 2 dniach spowrotem zaczęłam mieć brązowy śluz. W pierwszy dzień wystąpienia krwawienia zrobiłam test i ponownie negatywny. Czy jest sens robić kolejny test? Czy to raczej zwykły okres. Dodam że nigdy tak nie miałam okres zawsze 5 dni i dużo krwi. Cykle ok 35 dni.

Diancia99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    98daria98 wrote:
    Witam, 6 stycznia miałam potwierdzoną owu. To dopiero 1 miesiac staran. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test ciazowy, wyszedl negatywny. Po 2 dniach od wykonania testu zaczal bolec mnie brzuch. Zauwazylam pare kropel krwi na bieliznie w kolorze jasno czerwonym oraz brązowy śluz. Nastepnego dnia krwi bylo duzo wiecej przypominajac normalny okres. Po tych 2 dniach spowrotem zaczęłam mieć brązowy śluz. W pierwszy dzień wystąpienia krwawienia zrobiłam test i ponownie negatywny. Czy jest sens robić kolejny test? Czy to raczej zwykły okres. Dodam że nigdy tak nie miałam okres zawsze 5 dni i dużo krwi. Cykle ok 35 dni.
    Ja ostatni taki okres miałam że się spóźniał i 4 dni plamilam z dniowa przerwa między tym a test pokazał negatyw, taki inny okres po prostu może się zdarzyć ,trzeba obserwować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ