Czy możliwe, że to krwawienie implatacyjne?
-
Witam, 6 stycznia miałam potwierdzoną owu. To dopiero 1 miesiac staran. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test ciazowy, wyszedl negatywny. Po 2 dniach od wykonania testu zaczal bolec mnie brzuch. Zauwazylam pare kropel krwi na bieliznie w kolorze jasno czerwonym oraz brązowy śluz. Nastepnego dnia krwi bylo duzo wiecej przypominajac normalny okres. Po tych 2 dniach spowrotem zaczęłam mieć brązowy śluz. W pierwszy dzień wystąpienia krwawienia zrobiłam test i ponownie negatywny. Czy jest sens robić kolejny test? Czy to raczej zwykły okres. Dodam że nigdy tak nie miałam okres zawsze 5 dni i dużo krwi. Cykle ok 35 dni.
Diancia99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny98daria98 wrote:Witam, 6 stycznia miałam potwierdzoną owu. To dopiero 1 miesiac staran. W dniu spodziewanej miesiaczki zrobilam test ciazowy, wyszedl negatywny. Po 2 dniach od wykonania testu zaczal bolec mnie brzuch. Zauwazylam pare kropel krwi na bieliznie w kolorze jasno czerwonym oraz brązowy śluz. Nastepnego dnia krwi bylo duzo wiecej przypominajac normalny okres. Po tych 2 dniach spowrotem zaczęłam mieć brązowy śluz. W pierwszy dzień wystąpienia krwawienia zrobiłam test i ponownie negatywny. Czy jest sens robić kolejny test? Czy to raczej zwykły okres. Dodam że nigdy tak nie miałam okres zawsze 5 dni i dużo krwi. Cykle ok 35 dni.
-