X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miesiączka czy plamienie
Odpowiedz

Miesiączka czy plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciazy nigdy do tej pory nie zaznalam, ale slyszalam, ze miewa sie miesiaczke w ciazy. Znam przypadek, ze sie delikwentka w 5 miesiacu zorientowala dopiero, bo caly czas miala "normalne" miesiaczki. Ale... w normalnych przypadkach ciaza wyklucza miesiaczke i odwrotnie, wiec nie ma sensu nakrecac sie odosobnionymi historiami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    happy wrote:
    Ja już dostałam okres więc się nie nakręcam ale często słyszę że podobno nie które osoby mają miesiączkę i są w ciąży. Dla mnie to dziwne bo zaprzecza to naturze ale chciałam się dowiedzieć czy jeśli już komuś się tak zdarzyło to czy na pewno to była normalna miesiączka taka mocna ze skrzepami czy tylko lekkie czyste krwawienie? :) To czysta ciekawość :) czy na prawdę jest to możliwe ;)
    Ta kobieta, o ktorej wczesniej pisalam, miala z natury skape i krotkie miesiaczki, wiec prawdopodobnie dlatego zyla w nieswiadomosci do 5 miesiaca. O mocnym krwawieniu i skrzepach nie slyszalam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ