X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miesiączka czy plamienie
Odpowiedz

Miesiączka czy plamienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciazy nigdy do tej pory nie zaznalam, ale slyszalam, ze miewa sie miesiaczke w ciazy. Znam przypadek, ze sie delikwentka w 5 miesiacu zorientowala dopiero, bo caly czas miala "normalne" miesiaczki. Ale... w normalnych przypadkach ciaza wyklucza miesiaczke i odwrotnie, wiec nie ma sensu nakrecac sie odosobnionymi historiami.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    happy wrote:
    Ja już dostałam okres więc się nie nakręcam ale często słyszę że podobno nie które osoby mają miesiączkę i są w ciąży. Dla mnie to dziwne bo zaprzecza to naturze ale chciałam się dowiedzieć czy jeśli już komuś się tak zdarzyło to czy na pewno to była normalna miesiączka taka mocna ze skrzepami czy tylko lekkie czyste krwawienie? :) To czysta ciekawość :) czy na prawdę jest to możliwe ;)
    Ta kobieta, o ktorej wczesniej pisalam, miala z natury skape i krotkie miesiaczki, wiec prawdopodobnie dlatego zyla w nieswiadomosci do 5 miesiaca. O mocnym krwawieniu i skrzepach nie slyszalam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ