Objawy ciąży
-
Hej, zacznę od tego ze miesiączkę mam co ok 32 dni, 5 grudnia dostałam, więc następnej mogłabym spodziewać się 6,7 grudnia. Od owulacji bardzo bolaly mnie piersi, brzuch zwykle daje o sobie znać, tym razem poczułam delikatny bol tylko przez chwilę, silny ból pojawił się za to 1 stycznia, i po ok 2,3 godzinach pojawil się okres. Bol był bardzo silny ale trwał tylko kilka godzin, poza tym nie czułam nic. Zwykle wszystko mnie drażni, jestem obolala i przemeczona. Sam okres był bardzo słaby i trwał 3 dni, jednak potem przez następne 3 dni, bylo delikatne różowe plamienie. Z partnerem kochalismy się bez zabezpieczenia kilka dni przed owulacja i kilka dni po owulacji. Nie staramy się jakoś bardzo o dziecko, oboje jesteśmy młodzi i dopiero zamieszkalismy na swoim, oboje także bardzo ucieszylibysmy sie z maluszka. Bol piersi podczas okresu przeszedł, jednak cały czas, czuje się senna, zmęczona, obolala, czasami czuje bol macicy od tylnej strony. I dzisiaj od rana bolą mnie piersi od strony pach. Jak myślicie, mogą to być objawy ciazy, czy ja nadinterpretowalam? Podzielcie się swoją opinią, Jakie bole i dolegliwości Wam towarzyszyły?
-
Skoro jesteś po terminie spodziewanej miesiączki (albo choć była skąpa, bądź plamiłaś), to może wypadałoby zrobić test, albo już badanie krwi
Nie odbierz mnie arogancko, ale po tym co piszesz nikt niczego nie wywnioskuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 17:02
anusia24, chcebardzobycmama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoasiu, ja co miesiąc sobie wmawiam objawy ciąży więc... nikt tu Ci nie powie czy to ciąża, czy nie. Teścik zrób
Zobacz sobie: https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/potwierdzone-pierwsze-objawy-ciazy,273.html - myślę, że tam prędzej możesz skierować takie pytanie, niż tu.
Pozdrowienia!chcebardzobycmama lubi tę wiadomość
-