Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne OvuShop- co wybrać?
Odpowiedz

OvuShop- co wybrać?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki :) jestem właściwie nowa, ale staramy się od prawie roku... Zauważyłam, że tutaj na stronce mają sklep :) i postanowiłam troche wspomoc nasze staranka ;p;p a co! Na pewno zamówię mleczko pszczele, bo z tego co czytałam ma świetne wlasciwosci.. ale co dalej? coś polecacie z tego co mają w asortymencie? bede wdzieczna za opinie. Sama postaram sie zorientowac wśród koleżanek-staraczek i oczywiscie jak wyprobuje na sobie, to tez dam znac :D

• Iwka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny pomysł na temat też jestem ciekawa czy może już ktoś coś kupił ze sklepiku i podzieli się z nami swoją opinią :)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podłączam się do pytania :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • marsylianka Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym poleciła na pewno Macę, ale tą w proszku bo naturalniejsza i mocniejsza na pewno. Co prawda na Ovushop nie kupowałam ale Maca z tego co widzę fajna, surowa. Nie tylko poprawi M żołnierzyki ale też doda nam energii! Wpływa też ponoć na libido więc przy dłuższych staraniach na pewno się przyda :) Szkoda, że nie ma Conceive Plus bo to jest to co ja bym też poleciła. Z suplementów też się nie wypowiem, bo mój łykał Fertilman.

Katha81 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zakupiłam Mace dla T, ale w kapsułkach, czekamy na efekty :)

Katha81 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze przyznac ze maca jest dobra. Napewno zwieksza libido, a czy poprawia zolnierzyki dowiemy sie wkrotce :)

natasza82 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kupiłam MACE w proszku ;) nie jest to rzecz najsmaczniejsza ale skoro ma pomóc to trzeba się przemóc ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w zalecanych dawkach nie zaszkodzi, zawsze mozna sprobowac :)

230515 lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twoj post (zwlaszcza ze to 2gi ;)) pachnie pracownikiem Ovu ;)

No ale... moze se zamowie Mace, ale nei wiem czy z Ovu;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 08:42

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko psotko no ładnie mnie podejrzewasz;p pisałam że jestem nowa, jeszcze nie miałam kiedy udzielac się na forum, bo dopiero z programem sie zapoznaje :D:D ale jak zobaczyłam sklep to pomyślalam, że fajnie, że coś takiego jest, bo szczerze mowiac nie widziałam dużo sklepow z produktami dla starajacyxh sie ;)i wolalam sie dopytac "starych" użytkowniczek. To jak tak chwalicie to może też zamówię sobie macę :) najchętniej to bym wszystko wzięła, byle tylko nam sie udalo ehhhh

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ