OvuShop- co wybrać?
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie staraczki jestem właściwie nowa, ale staramy się od prawie roku... Zauważyłam, że tutaj na stronce mają sklep i postanowiłam troche wspomoc nasze staranka ;p;p a co! Na pewno zamówię mleczko pszczele, bo z tego co czytałam ma świetne wlasciwosci.. ale co dalej? coś polecacie z tego co mają w asortymencie? bede wdzieczna za opinie. Sama postaram sie zorientowac wśród koleżanek-staraczek i oczywiscie jak wyprobuje na sobie, to tez dam znac
-
Ja bym poleciła na pewno Macę, ale tą w proszku bo naturalniejsza i mocniejsza na pewno. Co prawda na Ovushop nie kupowałam ale Maca z tego co widzę fajna, surowa. Nie tylko poprawi M żołnierzyki ale też doda nam energii! Wpływa też ponoć na libido więc przy dłuższych staraniach na pewno się przyda Szkoda, że nie ma Conceive Plus bo to jest to co ja bym też poleciła. Z suplementów też się nie wypowiem, bo mój łykał Fertilman.
Katha81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKotko psotko no ładnie mnie podejrzewasz;p pisałam że jestem nowa, jeszcze nie miałam kiedy udzielac się na forum, bo dopiero z programem sie zapoznaje :D ale jak zobaczyłam sklep to pomyślalam, że fajnie, że coś takiego jest, bo szczerze mowiac nie widziałam dużo sklepow z produktami dla starajacyxh sie ;)i wolalam sie dopytac "starych" użytkowniczek. To jak tak chwalicie to może też zamówię sobie macę najchętniej to bym wszystko wzięła, byle tylko nam sie udalo ehhhh
-