Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne OvuShop- co wybrać?
Odpowiedz

OvuShop- co wybrać?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie staraczki :) jestem właściwie nowa, ale staramy się od prawie roku... Zauważyłam, że tutaj na stronce mają sklep :) i postanowiłam troche wspomoc nasze staranka ;p;p a co! Na pewno zamówię mleczko pszczele, bo z tego co czytałam ma świetne wlasciwosci.. ale co dalej? coś polecacie z tego co mają w asortymencie? bede wdzieczna za opinie. Sama postaram sie zorientowac wśród koleżanek-staraczek i oczywiscie jak wyprobuje na sobie, to tez dam znac :D

• Iwka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny pomysł na temat też jestem ciekawa czy może już ktoś coś kupił ze sklepiku i podzieli się z nami swoją opinią :)

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podłączam się do pytania :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • marsylianka Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym poleciła na pewno Macę, ale tą w proszku bo naturalniejsza i mocniejsza na pewno. Co prawda na Ovushop nie kupowałam ale Maca z tego co widzę fajna, surowa. Nie tylko poprawi M żołnierzyki ale też doda nam energii! Wpływa też ponoć na libido więc przy dłuższych staraniach na pewno się przyda :) Szkoda, że nie ma Conceive Plus bo to jest to co ja bym też poleciła. Z suplementów też się nie wypowiem, bo mój łykał Fertilman.

Katha81 lubi tę wiadomość

• natasza82 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zakupiłam Mace dla T, ale w kapsułkach, czekamy na efekty :)

Katha81 lubi tę wiadomość

iv09hdgenu0skffm.png
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze przyznac ze maca jest dobra. Napewno zwieksza libido, a czy poprawia zolnierzyki dowiemy sie wkrotce :)

natasza82 lubi tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kupiłam MACE w proszku ;) nie jest to rzecz najsmaczniejsza ale skoro ma pomóc to trzeba się przemóc ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w zalecanych dawkach nie zaszkodzi, zawsze mozna sprobowac :)

230515 lubi tę wiadomość

• KotkaPsotka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twoj post (zwlaszcza ze to 2gi ;)) pachnie pracownikiem Ovu ;)

No ale... moze se zamowie Mace, ale nei wiem czy z Ovu;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2014, 08:42

9fca6f50a2283c6d700e791421c68616.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotko psotko no ładnie mnie podejrzewasz;p pisałam że jestem nowa, jeszcze nie miałam kiedy udzielac się na forum, bo dopiero z programem sie zapoznaje :D:D ale jak zobaczyłam sklep to pomyślalam, że fajnie, że coś takiego jest, bo szczerze mowiac nie widziałam dużo sklepow z produktami dla starajacyxh sie ;)i wolalam sie dopytac "starych" użytkowniczek. To jak tak chwalicie to może też zamówię sobie macę :) najchętniej to bym wszystko wzięła, byle tylko nam sie udalo ehhhh

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ