X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulatruskiii Debiutantka

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz i niewiem gdzie kierować moja dyskusje odnośnie markerow nowotworowych jajnika. Może wy się gdzie natknelyscie na ten temat lub wiecie gdzie znajdę pomoc.

Paulatruskiii
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie szukałam tutaj takiego tematu, ale może gdzieś jest. Co konkretnie Cię martwi? Miałaś robione ca125? Jeśli tak to jaki wynik?
    Myślę że nie ma co szukać pomocy w internecie tylko iść poprostu do ginekologa

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy w tym dziale mogę stworzyć wątek odnośnie tego?? Powiem szczerze ze jestem zalana tymi lekarzami...ehh nawet nie chce mi się wypowiadać na ich temat. Pytam bo.może są tutaj jakieś osobki które miały podobny problem...

Paulatruskiii
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy to jest forum o nowotworze jajnika, teraz juz stworzylas watek to moze tu poczekaj az ktos odpisze

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok.

Paulatruskiii

Wysłany: 29 czerwca 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ca125 wynik jest w normie ale He4 podwyzszony I to mnie bardzo martwi...

Paulatruskiii
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ