X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulatruskiii Debiutantka

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz i niewiem gdzie kierować moja dyskusje odnośnie markerow nowotworowych jajnika. Może wy się gdzie natknelyscie na ten temat lub wiecie gdzie znajdę pomoc.

Paulatruskiii
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie szukałam tutaj takiego tematu, ale może gdzieś jest. Co konkretnie Cię martwi? Miałaś robione ca125? Jeśli tak to jaki wynik?
    Myślę że nie ma co szukać pomocy w internecie tylko iść poprostu do ginekologa

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy w tym dziale mogę stworzyć wątek odnośnie tego?? Powiem szczerze ze jestem zalana tymi lekarzami...ehh nawet nie chce mi się wypowiadać na ich temat. Pytam bo.może są tutaj jakieś osobki które miały podobny problem...

Paulatruskiii
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy to jest forum o nowotworze jajnika, teraz juz stworzylas watek to moze tu poczekaj az ktos odpisze

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok.

Paulatruskiii

Wysłany: 29 czerwca 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ca125 wynik jest w normie ale He4 podwyzszony I to mnie bardzo martwi...

Paulatruskiii
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ