X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paulatruskiii Debiutantka

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz i niewiem gdzie kierować moja dyskusje odnośnie markerow nowotworowych jajnika. Może wy się gdzie natknelyscie na ten temat lub wiecie gdzie znajdę pomoc.

Paulatruskiii
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie szukałam tutaj takiego tematu, ale może gdzieś jest. Co konkretnie Cię martwi? Miałaś robione ca125? Jeśli tak to jaki wynik?
    Myślę że nie ma co szukać pomocy w internecie tylko iść poprostu do ginekologa

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy w tym dziale mogę stworzyć wątek odnośnie tego?? Powiem szczerze ze jestem zalana tymi lekarzami...ehh nawet nie chce mi się wypowiadać na ich temat. Pytam bo.może są tutaj jakieś osobki które miały podobny problem...

Paulatruskiii
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy to jest forum o nowotworze jajnika, teraz juz stworzylas watek to moze tu poczekaj az ktos odpisze

Wysłany: 28 czerwca 2017, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok.

Paulatruskiii

Wysłany: 29 czerwca 2017, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ca125 wynik jest w normie ale He4 podwyzszony I to mnie bardzo martwi...

Paulatruskiii
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ