X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Poszukuję Pomocy
Odpowiedz

Poszukuję Pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Załamana Mama Nowa

Wysłany: 25 stycznia, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie poszukuję Pomocy wczoraj robiłam badania na obecność
    cmv - wirus cytomegalii (f19) wyszły mi 832 obecne to znaczy że jestem zarażona na całe życie już bardzo się Martwię ponieważ jestem 10 tygodniu ciąży czy dziecko też będzie chore czy już mogłam też zarazić patera. Całą noc szukam odpowiedzi na pytanie i już nawet płakałam z nerwów nie daję sobie poradzić z tym też i drugie badania mi wyszły Toxoplazma gondi - p/c IgG (X41) 2.95 watpliwy do 3.00 obecność więc mi trochę brakuje ale czy to znaczy że jestem zarażona tymi wirusami i dziecko parter też bardzo proszę o pomoc bo oszaleję

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia, 05:24

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ