X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się po 35 roku życia Duże wzdęcia
Odpowiedz

Duże wzdęcia

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zwaniola Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co polecacie na duże wzdęcia? Po posiłkach mam brzuch często jak balon

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przede wszystkim zrobić testy na nietolerancje pokarmowe. One pokażą, co trzeba wykluczyć z jadłospisu. Każdemu szkodzi coś innego. Choć zapewne przy wzdęciach będzie to mąka pszenna i/lub nabiał.. No i dobrze jest wprowadzić zioła na prace jelit oraz pracę wątroby:
    https://kredensziolowy.pl/produkt/steroherbs/

Od siebie polecam steroherbs. Maja świetny skład i przy codziennym piciu szybko zobaczysz rezulat na plus.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2021, 09:44

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ