X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Brak okresu z cyklem HSG
Odpowiedz

Brak okresu z cyklem HSG

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Delicja Nowa

Wysłany: 1 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny. Kiedy powinnam dostać okres po badaniu HSG? dziś powinnam dostać @ ale piersi obolałe a wczoraj robiłam test ciążowy i wyszedł ujemny:( Czy myślicie że jest jakaś szansa w tym cyklu?? wg owu owulacja nastąpiła 20 sierpnia,starmy się już 10 miesiąc i nic. Dziewczyny macie jakieś doświadczenia w tym temacie?? pomóżcie:)))

Delicja
  • Delicja Nowa

Wysłany: 1 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie pomoże??:(((

Delicja
  • Vesper Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napisz na wątku starając się z pomocą medyczną, pozdrawiam

staramy się od września 2015
    ,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"

• janka Znajoma

Wysłany: 1 września 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Delicja. Mam podobną sytuację. HSG w 12 dc, obecnie jest 32 dc i nadal nie ma okresu. Choć ponoć HSG przyśpiesza, więc sama nie wiem o co chodzi.. Nie wiem czy może opóźniać, rozregulować cykle?

bromergon 0.5 tabletki (dopochwowo) na noc
  • Delicja Nowa

Wysłany: 3 września 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Janka. Ja jednak dostałam plamienie wczoraj dziś już ruszyła miesiączka pełną parą:((( Jak długo się staracie?? Ja już czasem tracę nadzieję choć dopiero 10 miesiąc za nami.

Delicja
  • janka Znajoma

Wysłany: 5 września 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Delicja, ja tez w środę dostalam i jest bardzo obfity(nie wiem czy HSG moze miec na to wpływ?). Za nami, podobnie jak u Was, 10 cyklów. Zaczęliśmy 11 i jestem momentami bezradna, bo nie wiemy co jest tak naprawdę przyczyną..

bromergon 0.5 tabletki (dopochwowo) na noc
  • Delicja Nowa

Wysłany: 6 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma podobnie:( Ale wciąż nie tracę nadziei.. mam nadzieję że wcześniej czy później nam się uda i Tobie również tego życzę:)

Delicja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ