X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Conceive plus-opinie?
Odpowiedz

Conceive plus-opinie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martka89 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Czy ktoś z Was stosował w/w żel? I najważniejsza kwestia, czy pomógł zajść w upragnioną ciążę? :)

w4sqyx8dc6bykj5r.png
  • Agi83 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosowałam 2 opakowania, nie pomógł

W życiu bo­wiem is­tnieją rzeczy, o które war­to wal­czyć do sa­mego końca. P.C.
    mhsvjw4z2unqtihj.png

961ljw4ztzsbu2zj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dziale ogolne jest juz ten temat, mozna poczytac opinie. Mnie rowniez nie pomogl.

• mrth666 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nie pomógł no ale u nas jest poważniejszy problem ;) stosowałam w aplikatorach i w tubce. W tubce jest bardziej wydajny :)
    Ale znam osoby którym pomógł.

w57vkrntb2ql331t.png[/link]1usa15nmbx89ymoj.png
    20120421560114.png
  • Leine Koleżanka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas również nie pomógł jak koleżance wyżej- mamy poważniejsze problemy.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ