X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Luteina, 43. dc i brak miesiaczki
Odpowiedz

Luteina, 43. dc i brak miesiaczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Akatka Nowa

Wysłany: 27 stycznia 2020, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, 17 grudnia miałam ostatnią miesiączkę. Od 16 dnia cyklu, przez 10 kolejnych dni miałam brać luteine 2x dziennie. Skończyłam ją brać 11 stycznia. Do dnia dzisiejszego nie mam okresu. W trakcie brania luteiny mialam plemienia, w ostatnich dniach czasem pojawia mi się śluz z czerwonymi pasmami, jakby nitkami.
    Dodam że w ostatnim czasie miałam dużo stresów. Praca, problemy w związku, depresja.
    Czy możliwe jest że okres jeszcze nadejdzie? Czy lepiej zrobić test? Co robić jeśli nie jestem w ciąży?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ