Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Podwójne Ovitralle, a dwie kreski a pod
Odpowiedz

Podwójne Ovitralle, a dwie kreski a pod

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natkusia Ekspertka

Wysłany: 24 maja, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    W tym cyklu miałam stymulację 13 dni temu brałam podwójną dawkę Ovitralle, dzisiaj 12dpo.
    W środę robiłam test kontrolny żeby zobaczyć czy jest jeszcze Ovitralle, była jasna kreska a już w piątek zaczęły ciemnieć 🫢
    Natomiast dzisiejsza jest ciutkę jaśniejsza niż wczorajsza i tak internet mówi, że tak może być bo Ovitralle schodzi ale zdaje sobie sprawę, że miałam dwa zastrzyki i boję się jeszcze cieszyć 😣

Macie jakieś doświadczenia?

Oczywiście jutro lecę na betę i w środę przyrost.

Dzisiejsze testy:

https://zapodaj.net/plik-4B15jfJ5hH

https://zapodaj.net/plik-ZiDFEr9gsw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja, 09:30

👩🏼’87 🧔🏻‍♂️’84

10 cykl szczęśliwy 🥹
    05.26 ⏸️
    06.26 8tc 💔👼

mama:
    🧑🏼 2012
    🧑🏼 2014

👩🏼‍⚕️ midwife
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ