X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Sprzedam 8 opak. Diane35
Odpowiedz

Sprzedam 8 opak. Diane35

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Agnieszka1983 Nowa

Wysłany: 1 lipca, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wolne 8 opakowań Diane 35 ważnych do 05.2026 i jedno opakowanie ważne do 10.2026. Możliwość wysyłki po wygenerowaniu etykiety inpost.

Trusia lubi tę wiadomość

• Trusia Debiutantka

Wysłany: 3 lipca, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zainteresowana.

• Krampuska Koleżanka

Wysłany: 3 lipca, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zainteresowana. [email protected]

• Anna378 Nowa

Wysłany: 9 lipca, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, jeśli jeszcze aktualne, chętnie kupię wszystkie

[email protected]

Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ