Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Szukam prolutex i encorton
Odpowiedz

Szukam prolutex i encorton

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • isiaaaa92 Przyjaciółka

Wysłany: 21 listopada 2023, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, szukam prolutexu i encorton

Isia
  • jadziaxxx Koleżanka

Wysłany: 24 listopada 2023, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj. Ja mam. Zapraszam do kontaktu 6.9.7.5.7.7.5.5.6

• Sol35 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2023, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odkupię prolutex. Jakby ktoś miał do odsprzedania to proszę o kontakt na maila [email protected]

"Jako pierwsza pod sercem Cię noszę,
    Ja o twe zdrowie najgoręcej proszę,
    Jestem przy Tobie od pierwszego grama,
    Ty cały mój świat, a ja.... Twoja mama"

Marta (36+5 tc) ur. 8.05.2024r, 2600 g i 48 cm.

40 l
    Hashimoto,
    nadkrzepliwość (VR2, MTHFR, PAI) -> heparyna od owulacji 0,6 w ciąży 2x0,4;
    brak kirów implantacyjnych -> accofil 1/3 codziennie od owulacji, encorton 10 mg;
    nawracające polipy endometrialne,
    niedrożny prawy jajowód.

07.2021 - puste jajo
    06.2022 i 10.2022 - (7/8 tc) 💔💔👼🏻👼🏻
    03.2023 - (7/8 tc) 💔👼🏻
    09.2023 -> 🌈niespodzianka z niedrożnej strony
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ