X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Dziwny cykl - wykres... pomóżcie..
Odpowiedz

Dziwny cykl - wykres... pomóżcie..

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, Staramy się z mężem o ciążę ( drugi raz, gdyż jestem po ciąży pozamacicznej :( ). W poprzedniej ciąży udało się w 4 mc starań. Po ciąży mam obecnie 3 i jest strasznie dziwny. Co sądzicie? Czemu temp mogła być tak wysoka? I powiem że mam wyjątkowo długi cykl. Już jutro 35 dzień, a zwykle mam 30...Nie wiem czy mam się czym martwić?
    Mój poprzedni cykl trwał 28 dni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2013, 17:14

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/graph/5c13e0bb6105f5cf64a9d9929c92e580

n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x HSG
  • Kalia Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2013, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paula222, jeśli chodzi o wykres to zawsze temperatura musi być mierzona dokładnie o tej samej godzinie. Nie wiem czy ktoś jest w stanie rozszyfrować o co chodzi z tą wysoką temperaturą. A co do 35 dc to może coś zaskoczyło, oby tak było. Powodzenia.

6dc6f14bbc.png
    Ciąża bliźniacza, córka i syn <3 <3
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalia ja nie mam szans na mierzenie o tej samej porze, pracuje w systemie czterobrygadowym więc nie mam możliwości :( Ale mierzę zawsze po min. 3 godz snu..

n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x HSG
  • Kajka25 Nowa

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczynki! Jestem tu nowa..O prowadzeniu wykresu jeszcze wielu rzeczy nie wiem. Stąd też narodziło się moje pytanie, proszę o pomoc. Zastanawia mnie przebieg temperatury w trakcie trwania całego cyklu, jak to z nią jest? Po @ jest niska, w trakcie zbliżajacej się owulki gwałtownie spada, po czym znowu rośnie by ponownie spaść w dniu @? A jeśli @ się nie pojawia tzn. ciąża to utrzymuje się wysoka przez pewien czas? Czy ja w ogóle dobrze myślę?

Kajka25
  • Kalia Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kajka25, temperatura po owulacji powinna się utrzymywać na wyższym poziomie tak ok. 16 dni, wtedy można przypuszczać, że jest się w ciąży. I tak się utrzymuje podobno do porodu.

6dc6f14bbc.png
    Ciąża bliźniacza, córka i syn <3 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ